ÉLETMÓDI

6 millió forintos élmény: Turista osztály helyett elképesztő luxusban utazott

Páratlan élményben volt része egy szerencsés turistának, aki Dubaiból New Yorkba repült az Emirátusok egyik gépén. A légitársaság ugyanis hozzávágott egy első osztályra szóló jegyet, amit az illető nem utasított vissza. Viszont a luxusutazás minden pillanatát megörökítette. Mutatjuk a videót, elképesztő részletek!

Casey Neistat videófeltöltő abba a szerencsés helyzetbe került, hogy megtapasztalhatta, milyen is első osztályon utazni az Emirátusok repülőjén.

Meghívást kapott ugyanis a cégtől, hogy ingyen utazhat a Dubai-New York egyik járatán de nem akárhogy, hanem az első osztályon! Tudni kell, hogy egy ilyen jegy alsó hangon is legalább 6 millió forintba kerül. A rengeteget utazó Casey-nek több se kellett: minden egyes mozzanatot videóra vett!

Az elképesztő luxust felvonultató 14 órás utat tökéletesen bemutatja Neistat videója, talán álmodban sem gondoltad volna, hogy ilyen egyáltalán létezik. Magánlakosztály zuhanyozóval, aranyozott kapcsolók és kilincsek, süllyeszthető bárpult, és természetesen privát séf. Olyan, mintha a pasas egy luxushotelben szállt volna meg - csak éppen 10 ezer méter magasan!

A videót már több mint 18 millióan látták egy hét leforgása alatt, nézd meg te is ezt a páratlan élményt!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?