ÉLETMÓDI

Undorító, amit a szerető művelt a feleséggel

Teljesen döbbenetes, amit ez a nő tett. Ilyet még nem hallottál!
  • Szerző: Ripost

Általában nők szokták megosztani családi drámájuk történetét az interneten, ezúttal viszont egy pórul járt férfi volt az, aki kifakadt, és a nagyvilágnak sírta el bánatát.

Feleségével totális válságba jutott a kapcsolatuk, és fogalma sincs, mitévő legyen, mivel sehogyan sem tudja bizonyítani igazát.

A házasság már csaknem 20 éve tart, fiatalon ismerkedett meg a pár, és azok közé tartoznak, akik kifejezetten harmóniában és bizalomban éltek egymással. Gyerekeik kamaszok, a család jól működik, most azonban minden összeomlani látszik.

Bár boldog a párkapcsolatuk, természetesen nem úgy működik már, mint ahogyan a mézeshetekben. Ez azonban nem sarkallta arra a férfit, hogy félrelépjen, kivéve egyetlen apró botlást, amikor egy céges buliban kissé ittasan megcsókolta egy kolléganőjét. Ezzel kezdődött a baj. Beláthatatlan következményei lettek az ügynek. Mint valami dermesztő filmben.

Folytatjuk a részletekkel. LAPOZZ!


A csók után a férj nagyon szégyellte magát, elnézést kért a kolléganőtől, otthon el is mesélte az ügyet, a feleség megbocsátott, minden rendben volt. Igen ám, csakhogy kiderült, a munkatárs már hónapok óta egyre szerelmesebb a férfiba. És sajnos az is kiderült, hogy egyáltalán nem normális.

Az eset után többször is könyörgött a férfinak folytatásért, de hiába. Az udvarias és kedves lebeszélés viszont nem segített. Kisírt szemekkel járt dolgozni a nő, majd felmondott a munkahelyén, és hol telefonon, hol írásban zaklatta a fickót, aki már kénytelen volt megváltoztatni a számát, hogy nyugta legyen.

Amikor már azt hitte, végre a háta mögött tudhatja ezt az egész ügyet, arra ért haza egyik este, hogy felesége magából kikelve, hisztérikusan fogadja őt. Kapott ugyanis egy e-mailt, amibe hosszas levelezés volt bemásolva. Az erotikus, incselkedő, szerelmes hangvételű üzenetek a férfi és a kolléganő között zajlottak. Állítólag. Csakhogy a valóságban nem történt meg. A kétségbeesett és zavarodott ex-munkatársnő saját maga készített egy komplett levelezést némi számítógépes manipulációval, és ezt küldte el a feleségnek. Vélhetően bosszúból, hogy ha már az övé nem lehet a férfi, akkor a családja is menjen tönkre.

A feleség hiszi is és nem is, hogy az egész csak hazugság. Bizalmatlanná vált otthon a légkör. A férj teljesen összeomlott, hiszen fogalma sincs, hogyan bizonyíthatna be valamit, ami meg sem történt. És csak reménykedni tud, hogy visszaáll a családi harmónia. Ahogyan abban is, hogy ezúttal tényleg vége a további zaklatásnak. De tart tőle, hogy ezután már tényleg szinte bármi megtörténhet...

És ezeket olvastad már?