Létrehozva: 2020.01.03.

Újévi gardróbfrissítés pénztárcabarát módon

Új év, új lehetőségek, új fogadalmak. Kezdd 2020-at divatosabbnál divatosabb felsőkkel, farmerekkel, elegáns szövetkabátokkal és trendi sportruhákkal! Magyarország legnagyobb outlet központja segít a pénztárcabarát gardróbfrissítésben, és ötleteket is ad, mi az, amit mindenképpen érdemes még januárban beszerezni a hölgyeknek és uraknak.

Az új évet rengetegen fogadalmakkal és kihívásokkal indítják. Vannak, akik egész évben tartják magukat az ígéretükhöz, míg mások már a legelején elvesztik a motivációjukat. Az új évi fogadalmak sorában első helyen legtöbbször kinézettel, testsúllyal kapcsolatos ígéretek állnak. Mind a nők, mind a férfiak szeretnének elégedetten a tükörbe nézni és tetszeni maguknak, illetve a környezetüknek. Segítségképp a Premier Outlet összegyűjtötte 2020 legsikkesebb trendjeit, és egy bónusz ötletet is ad azoknak, akik idén fittebb életet tűztek ki célul maguknak.

Forrás: Premier Outlet

Apró kövek és csillogás

Azoknak a hölgyeknek, akik igazán elegánsak és egyediek szeretnének lenni, apró kövekkel díszített ruhadarabokat javaslunk. A csillogó kövecskékkel vagy gyöngyökkel díszített farmerkabát vagy a zsebeinél, esetleg combrészén díszített farmer egész évben hódítani fog. Ha valaki ódzkodna a kövektől, az választhat fényes, esetleg csillogó szálakkal átszőtt ruhákat, amiknek nemcsak a partikon és az ünnepi eseményeken lesz helyük 2020-ban, hanem a hétköznapokban is! Akik megfogadták, hogy idén sokkal csinosabban fognak öltözködni, szerezzenek be egy-egy ilyen darabot, és csempésszenek egy kis eleganciát a szürke hétköznapokba!

Forrás: Premier Outlet

Bőr- és szövetkabátok

Rengeteg férfi is megfogadja újévkor, hogy jobban figyel a külsejére, fittségére. Ahogy a hölgyeknek kell, hogy legyen a szekrényében egy kis fekete ruha, úgy a férfiaknak mindenképp szükségük van egy elegáns téli szövetkabátra. Idén a rejtett gombos és a nagy gombokkal ellátott darabok egyaránt trendik lesznek. Ha kicsit lazább viseletre vágynának az urak vagy enyhül az idő, akkor egyértelműen bőrkabátot javaslunk. Ebből természetesen a fekete vagy sötétbarna színűt válasszák, hiszen egy klasszikus, prémium minőségű darabot jó pár évig boldogan viselhetnek majd.

Forrás: Premier Outlet

Szatén

Ha egy szóval kellene jellemezni a 2020-as trendeket, akkor az az elegancia lenne. Az apró kövek, gyöngyök és a fémes csillogású ruhadarabok mellett idén a szatén anyag lesz az egyik legnagyobb visszatérő. Érdemes beszerezni egy lágy esésű, nőies szatén blúzt vagy blézert, amit egy egyszerű szabásvonalú szoknyával vagy bő, magasderekú nadrággal is lehet kombinálni. Vigyázat, a túl sok csillogás sem jó! Fontos odafigyelni arra, hogy egyszerre csak egy kirívó darab legyen a szettekben.

Forrás: Premier Outlet

Plusz egy divattipp az edzéshez

Nemcsak a munkahelyre lehet összeválogatni a divatos outfiteket, hanem sportoláshoz is. Akik igazán trendik szeretnének lenni, egymáshoz passzoló nadrágot és felsőt válasszanak. Vannak már előre összeállított szettek, de ha valaki saját maga szeretne variálni, mindenképp figyeljen a színekre. Férfiaknak a sötétkék, szürke, fekete és természetesen a fehér színek kombinációit javasoljuk. A hölgyek viszont bátran válasszanak egy-egy csillogó felsőt, amit szuperül variálhatnak egy egyszínű futónadrággal vagy melegítőalsóval is.

Forrás: Premier Outlet

Ha te is megfogadtad, hogy idén elegánsabban fogsz öltözködni, de nem akarsz vagyonokat költeni, a Premier Outletben van megoldás!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

origo.hu

Ez az európai ország is háborúra készül

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

ripost.hu

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!

vg.hu

A kormány akkor csökkenti az üzemanyagok adóját, amikor akarja

origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

travelo.hu

Bemutatkozott Malaika, a Magán Zoo legfiatalabb bundás lakója

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban