ÉLETMÓDI

Totális káoszt okozott az anyuka az interneten: a fél világ rajta nevet

Jó szándékkal posztolt az édesanya, de ami lett belőle, az egészen másképp alakult...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy anyuka a jó ég tudja, miért, de úgy döntött, hogy megvédi fiát. Pontosabban elébe megy mindenféle vádnak, még mielőtt elvakultabb feministák esetleg az ő gyerekét is megvádolják azzal, hogy bármilyen illetlen vagy nőket sértő dolgot tett. Szóval úgy gondolta, hogy ha már elindult (bár azóta nagyjából le is csengett) a "metoo" kampány, akkor ő pedig kiáll a gyermekéért. Ez persze lehetne kedves dolog is, bár kérdés, hogy egy anyuka miért ártja bele ilyesmibe magát, arról már nem is beszélve, hogy elég bizarr képet választott mindehhez.

Az internet népe viszont imádja az ilyen megmozdulásokat, és teljesen lázba jött. Először az érintett fiú reagált anyukája posztjára, de aztán sorra jöttek az újabbnál újabb remek alkotások.

Pieter Hanson először a barátaitól értesült a szülői "támogatásról", de már akkor, amikor közölték vele, hogy a tudta nélkül lényegében internetes vicc-vírussá vált. Méghozzá egy olyan kampány emblematikus arcaként, amely arra akarja felhívni a figyelmet, hogy egyre több nő hamisan vádolja meg erőszakkal az ártatlan férfiakat.

Hogy mit lépett erre a fiú? Máris mutatjuk! LAPOZZ!


Mint írja, vannak helyzetek, amikor egy szerettünk úgy okoznak nekünk problémát, hogy fogalmuk sincs róla. Õ sosem támogatná a "Himtoo", vagyis anyuka által jelzett mozgalmat, hanem sokkal inkább azt, amelyik hisz a nőknek és tiszteli őket. És a biztonság kedvéért lemásolta a korábbi fotón mutatott pózt, csak így más kissé más üzenettel.

De az internet nem felejt, és sorra gyártják a felhasználók a jobbnál-jobb képeket az anyuka azóta már törölt, eredeti posztjára.

Ez a fickó például ezt írja "Õ itt a fiam. Egy igazi úriember, aki tisztelettel bánik a nőkkel. Mostanában már fél randizni az aktuális helyzet és kialakult hangulat miatt."

És itt egy másik remekmű. "Õ itt a fiam. Éppen próbálja feldolgozni, hogy a következő útja az állatorvoshoz vezet, és nem fog többet randizni már..."

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?