ÉLETMÓDI

Totál sokkot kapott az anyuka azon, amit a szomszédai tettek

Teljesen földhöz vágta szegény nőt, hogy hova jutott a viszonyuk.
  • Szerző: Ripost

Redditen osztotta meg egy fiatal anyuka, hogy mennyire szomorú fordulatot vett szomszédaival a viszonya. Pedig az alapján, amit elmesélt, tényleg igazságtalan, hogy miért jutottak oda, ahova.

Egy angol kertvárosban él a nő, egyedül neveli 5 éves kislányát, és évek óta összetartó, szinte baráti közösséget alkotnak, pontosabban alkottak az utca lakóival.

Csakhogy nemrég erős fordulatot vett a hangulat. Mindez egy hétvégi délutánon történt, amikor gyerekét kiengedte játszani a ház előtti parkba a többi gyerekkel, akiket természetesen már régóta jól ismert.

Folytatjuk tovább, LAPOZZ!


A nyitott ablaknál főzött éppen a konyhában a nő, amikor egy sikoltást hallott: azonnal felismerte lánya hangját. Kiszaladt a ház előtti parkba, és meglátta, hogy a gyerekek körbeállják a kislányt, aki sírva ácsorog közöttük. Közelebb lépett, akkor vette észre, hogy a gyermek szemüvege a földön hever, a többiek pedig széttaposták azt.

Kislánya frissen lett szemüveges, nem számítottak rá, hogy ekkora csúfolódásban lesz része. Az anyuka természetesen rászólt a többi játszótársra, és hazavitte csemetéjét.

Másnap azon kapta magát, hogy a korábban barátoknak hitt szomszédok elfordítják a fejüket, amikor szembejön, és nem köszönnek neki. Néhány nap múlva már nem bírta a feszültséget és rákérdezett, mégis miért viselkednek vele így. Akkor ontották rá a többiek, hogy felháborítónak tartják, hogy rászólt az ő gyerekükre, és kikérik maguknak ezt a magatartást.

Próbálta ugyan elmagyarázni, mi is történt pontosan, de senki nem volt kíváncsi rá, mindenki csupán annyit volt hajlandó felfogni a történtekből, hogy ő beleavatkozott más családok nevelési módszereibe.

A legtöbb internetező természetesen azt javasolta a nőnek, hogy ne is törődjön másokkal, hiszen ő helyesen cselekedett. De ez sajnos még nem oldja meg a problémát: hogy ő maga és kislánya is kiközösítettként élnek korábban békés utcájukban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?