ÉLETMÓDI

Totál kiakasztotta anyósa az édesanyát

Egyelőre fogalma sincs, hogy mitévő legyen.

Minden országra hatással volt a járvány, és szinte mindenhol különösen ügyeltek arra, hogy az idősebb rokonokat lehetőség szerint ne látogassák meg zárt térben a hozzátartozók. Így tett egy önmagát Jane-nek nevező internetező anyuka is, aki családjával skype segítségével tartotta a kapcsolatot anyósával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tűnt, hogy a nagymama jól viseli a bezártságot, beszélget a szomszédokkal a kert kerítésén keresztül, nem szenved hiányt teendőkben sem, ugyanis úgy döntött, hogy kicsit rendbe rakja és átalakítja a családi házat, melyben él Anglia egy kertvárosi részében.

Mindenki örült a családban, hogy a nagyi milyen aktív, és mennyire remekül telnek a napjai. Egészen addig, míg el nem készült a remekművel, és a telefon kamerájának segítségével meg nem mutatta családjának, hogyan alakította át a szobákat.

Ekkor szembesült vele Jane, hogy kislányának szobáját, mely a nagymamánál korábban egy igazán kedves és barátságos kuckó volt, teljesen kimeszelte, és egy varrószobát alakított belőle. Amivel még nem is lenne nagy gond, ha a kérdések során ki nem derült volna, hogy a nála lévő játékokat nem másik szobába vagy éppen a padlásra pakolta el, hanem egyszerűen kidobta. Az anyós azzal érvelt, hogy szerinte azokhoz a játékokhoz már úgyis túl idős volt a kislány. Az édesanya azonban pontosan tudta, hogy akadt köztük több olyan is, mely komolyan a gyerek szívéhez nőtt, és nagy veszteségként fogja megélni, amikor rájön, hogy már nem foghatja meg többé.

A család most jó képet vág a dologhoz, igyekeznek nem összeveszni egymással ezekben a nehéz időkben. De Jane-ben tombolnak az indulatok. És azt mondja, fogalma sincs, meg fogja-e tudni bocsátani azt a húzást anyósának.

És ezeket olvastad már?