ÉLETMÓDI

Melyik tányérból ennél - elárulja, ki a titkos éned

Ez a személyiségteszt fellebbenti a fátylat titkos oldaladról. Figyelj, és sok mindent megtudhatsz most!
  • Szerző: Ripost

Egészen hétköznapi tárgyakat: tányérokat mutatunk most neked. Csakhogy az távolról sem hétköznapi, amit elárul rólad, hogy melyiket választod közülük. Mindegyik szép és különleges a ma nemében. Kérdés, hogy hozzád vajon melyik áll a leginkább közel. Nézd meg őket, válassz, és olvasd el, milyen titkokat árul el ez rólad!

Jöhetnek a magyarázatok? Akkor LAPOZZ!


1. Mélyen érző, harmonikus

Ha ezeket a levélmintás tányérokat választottad, akkor fontos számodra a nyugalom, a béke, a kiegyensúlyozottság. Erős benned az empátia, őszinte érdeklődéssel figyelsz másokra, ugyanakkor nem esik nehezedre olykor elvonulni a világtól és belső hangodra figyelni. Harmóniádért sokat teszel, és ez kisugárzásodon is erősen meglátszik.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


2. Játékos, örök gyermek

Ezek a figurák mind jól mutatják a lelkedben rejlő gyermeket. Álmodozó vagy, optimista, szereted meglátni mindenben a lehetőséget és a szépséget! Még a nehéz pillanatokban is meg tudod őrizni lelkesedésed, és energiád nagy hatással van másokra, színt viszel környezeted életébe, mely sok örömöt és feltöltődést ad számukra.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


3. Kreatív művészlélek

Fantáziavilágod irigylésre méltó. Nincs előtted akadály, nincs olyan szürke vagy unalmas folt, melyet ne színezne át a képzeleted. Olykor talán álmodozónak is nevezhetnek, de ez tekintsd bóknak, hiszen ez a képességed az, ami mindig segít talpraállni, amely megláttatja veled a kiutat minden helyzetből. Érzékeny és értékes ember vagy, tele ötlettel és inspirációval.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


4. Kifinomult és visszahúzódó

Hajlamos vagy arra, hogy a háttérben szemlélődj. Szereted a dolgok praktikus oldalát megközelíteni, de semmiképp nem vagy földhözragadt. Kifinomult és elegáns ember vagy, a letisztultság harmóniával tölt el, és erre törekszel kívül és belül egyaránt. Ez adja számodra azt a stabilitást és erőt, mely valódi egyéniséggé tesz.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


5. Vagány lázadó

Fittyet hánysz a formaságokra. Egy vadóc vagy, akit nem lehet nem észrevenni. Ahová belépsz, ott felkapják a fejüket az emberek. Nem hiszel a rutinban és unalomban. A kalandok, az izgalmak, a pezsgés az, ami éltet. És ez a mozgatórugó igazán energikussá, dinamikussá, sikeressé tesz! Használd jól és élj vele!

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


6. Finom különlegesség a látszat mögött

Te éppen annyira vagy különc, amennyire még ízlésesen és szinte észrevétlen eleganciával lógsz ki az átlagból. Fantáziád váratlan ötletekre képes, szépérzéked igazi kincs. A letisztult szépséget értékelt igazán nagyra, melyben mindig akad egy csipetnyi plusz. A mindennapi életben pedig ez a csipetnyi plusz gyakran éppen te magad vagy. Vonzó hatással vagy környezetedre, méghozzá azon a finom és titokzatos módon, hogy ők maguk ezt szinte észre sem veszik.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?