ÉLETMÓDI

Melyik fotelbe ülnél - ez a teszt mindent elárul jövődről és boldogságodról

Izgalmas személyiségtesztre invitálunk. Megtudhatod belőle, mit ígér számodra a jövő.
  • Szerző: Ripost

Különböző stílusú foteleket és székeket mutatunk neked most. Nézd meg őket, de ne túl alaposan, hanem inkább engedj az első megérzésnek - a belső hangodra figyelve válaszd ki, vajon melyikbe ülnél most bele szívesen. Meglepő, milyen sok dolgot árul el rólad ösztönös választásod...

Kíváncsi vagy, mit súg személyiségedről és jövődről a kép, melyre voksoltál? LAPOZZ!


1. Nincs akadály, mely utadba állna

Ez a fotel szinte mindenben eltér a megszokottól. Ha ezt választottad, akkor új utakat szeretnél keresni, ki akarsz törni a mókuskerékből, arra vágysz, hogy egészen új irányt vegyen az életed. Nem rettensz meg a kockázattól, a kényelmetlenségtől és az akadályoktól! Elszánt vagy, és ha még tétovázol, akkor is érdemes hinned magadban, hiszen lelked mélyén pontosan tudod, hogy merre indulj. Legyél merész, higgy magadban, és nincs semmi, ami utadba állhatna!

Mutatjuk a következő kép jelentését is. LAPOZZ!


2. Meghittség és biztonság

Különösen fontos most számodra, hogy biztonságban érezd magad. Szeretnél olyan támpontokat és kapaszkodókat az életedben, melyek nyugalommal és harmóniával töltenek el. Nyisd ki a szemed és nézz körül: ott vannak körülötted azok az emberek, akikre támaszkodhatsz, és akik melletted állnak. Nem kell mindig változást és újdonságokat hajszolni ahhoz, hogy boldog lehess: vannak olyan szakaszok az ember életében, amikor a legfontosabb a nyugalom és a belső béke. Érdemes most erre koncentrálnod.

Mutatjuk, mit árul el rólad a következő kép! LAPOZZ!


3. Új kalandok és elegancia

Szeretnél újdonságokat kipróbálni, kicsit letérni a megszokott utakról, de nem elveszíteni önmagad. Kíváncsi természeted azzal az igénnyel párosul, hogy megőrizd méltóságod és komfortodat is. Érdemes kis lépésekben gondolkoznod: megőrizned a bázist, mely megnyugtató számodra, mégis ki-kilépned a komfortzónádból. Ez elégedettséggel fog eltölteni, és új élményeket fog adni neked. Fontos számodra, hogy ne veszítsd el soha kifinomultságod és nőiességed. De ettől egy percig sem kell aggódnod, hiszen lényed elemi részei ezek.

Nézd meg, mit üzen a következő kép! LAPOZZ!


4. Romantika és komfort

Szeretnéd, ha lehetőséged lenne egy kis kényeztetésre, biztonságra és izgalomra egyaránt. Megérdemled, hogy kiélvezd az élet kínálta lehetőségeket - ahogyan azt is, hogy te magad keresd meg ezeket. Sok nehézség van már a hátad mögött, joggal igényled, hogy kissé megpihenhess, mégse kelljen lemondanod a melegségről és szívet csiklandozó érzésekről. Néha talán úgy fogod érezni, hogy magadba gubóznál, elvonulnál a világtól. De ez természetes! Nem kell mindenáron a kalandokat hajszolnod. Mivel természeted érdeklődő és optimista, ezért biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő időben és helyen alkalmad nyílik sok újdonságra és kalandra is.

Mutatjuk, mit súg a következő kép. LAPOZZ!


5. Bensőséges érzelmek

Olyan képet választottál, melyen nem egyetlen ,hanem két fotel is szerepel. Méghozzá egymás felé fordítva. Talán nem a legpompásabb a környezet, és talán lehetne divatosabb is a kivitelezés, de ez számodra most mellékes, hiszen azt tartod szem előtt, hogy pároddal igazán eggyé váljatok. Az igény mellett a bizalom és a remény is megvan benned. Ez pedig nagyon fontos kiindulópont ahhoz, hogy okkal higgy a boldogságban.

Mutatjuk, mit jelent az utolsó kép! LAPOZZ!


6. Játékosság és új élmények

Lelked romantikus és felszabadult. A játékosság még a nehéz időszakokban is lényed fontos része. Küzdöttél már meg sok nehézséggel, mégis talpra tudtál állni, mert olyan szemmel nézed a világot, ahogyan csak kevesek képesek rá. Nagyon ritka kincs, ami benned rejlik. Õrizd és becsüld meg jól! Szeresd magad, és tudd, hogy ez a szeretet át fog segíteni minden gondon, a kalandok, élmények és érzelmek pedig szinte elkerülhetetlenül az utadba fognak akadni, és sok örömöt fognak adni neked.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?