Létrehozva: 2018.08.29.

Melyik bögréből innád meg a kávéd - most kiderül, ki az igaz szerelmed

Válassz a fotók közül, és megtudod, vajon ki lehet számodra a Nagy Õ, ki hozhatja el neked a boldogságot.

Egy csésze illatosan gőzölgő kávé, vagy akár egy zamatos, isteni tea - na de vajon milyen a csésze, amelyikből legszívesebben kortyolgatnád? Ez az izgalmas teszt megmutatja, hogy ki az, akire leginkább vágysz, milyen partner illik hozzád igazán. Válaszd ki a fotók közül, hogy melyik bögrét vagy csészét tartanád leginkább a kezedben, és kiderül, hogy ki az igazi szerelmed!

Most pedig jöhetnek a magyarázatok is, ugye? LAPOZZ!


1. Érzékeny és kreatív

Ha ezt a bögrét választottad, akkor nagyon jól fejlett a szépérzéked, mélyen érző és empatikus ember vagy, aki nagy becsben tartja a meghitt pillanatokat. Ugyanakkor szereted az izgalmat, kerülöd az egyhangúságot. A számodra megfelelő partner egy olyan ember, aki megértő, befogadó, érzékeny, és legalább annyira nyitott az újdonságokra és az élményekre, akárcsak te.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


2. Játékos és tiszta szívű

Nem veszítetted el felnőttként sem az álmodozó, gyermeki énedet. Optimistán és derűsen tekintesz a jövőbe, megtalálod a szépséget a mindennapokban, és szeretsz nagyokat nevetni. Ideális társad egy lendületes, határozott, jó kedélyű ember, aki partnered a kalandokban, de két lábbal áll a földön ahhoz, hogy téged is ott tudjon tartani szükség esetén.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


3. Romantikus, de gyakorlatias

Fontos számodra, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik becsben tartják belső értékeidet, akik meglátják benned a jó szándékot és a szeretni vágyást. Empatikus és érző lélek vagy, igaz szerelmed pedig őszintén kíváncsi rád, felfedi lényed mélyebb rétegeit, inspirál és támogat téged. Egy biztos pont, aki mellett kibontakozhatsz, szárnyakat kaphatsz és megért.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


4. Különleges és extravagáns

Szereted a szépet. Szereted a látványos gesztusokat, a nagy érzelmeket, a különlegességet. Nem riadsz vissza a váratlan helyzetektől, felfigyelsz a valódi értékekre. A Nagy Õ számodra és különc, de legalábbis különleges partner. Olyasvalaki, aki igazi kincsként bánik veled, és akit te is annak látsz. Valódi szerelmed nem fél kimutatni az érzéseit, szenvedélyes és lelkes alkat, akinek lendülete és kisugárzása is kilóg a sorból.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


5. Hűséges és megbízható

A klasszikus értékekben hiszel. Az otthon melege, a családi fészek, a baráti beszélgetések, a mély emberi kapcsolatok és a biztonság különösen fontos számodra. Megértő és toleráns személyiség vagy, aki bővelkedik türelemben is. Tökéletes partnered szilárdan áll melletted, támogat, előcsalogatja belőled romantikus oldalad, és minden körülmények között számíthatsz rá. Ketten együtt az érzelmekkel teli harmóniára szavaztok a vad és heves érzelmi hullámvasutak helyett.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


6. Praktikus és gyakorlatias

Két lábbal állsz a földön. Talpraesett és határozott vagy. A problémákat nem nehézségeknek, hanem megoldandó feladatoknak látod. Szeretteid tudják, hogy számíthatnak rád, és hogy megállod a helyed akár még helyettük is, ha erre van szükség. Olyan partner számodra a tökéletes, aki segít levenni ebből a kellemes, néha mégis nehéz teherből a válladról. Aki vállát válladnak vetve néz szembe a gondokkal. Igaz szerelmed leginkább egy hűséges társ, egy valódi szövetséges, akivel fél szavakból is megértitek egymást.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


7. Stabil és lelkesítő

Szereted, ha a dolgok kiszámíthatók körülötted. Rendkívül fontos számodra a nyugalom, a biztonság. Sokszor tartasz a változástól és igyekszel mindent megtenni annak érdekében, hogy megőrizd jól kialakított életed. A Nagy Õ támogat ebben. Megnyugtató a közelsége, támaszkodhatsz rá, ugyanakkor lendületbe is hoz, felemel, és olyan ablakokat nyit ki számodra a világba, amelyek újabb élményekkel gazdagítanak.

Mutatjuk a követező kép jelentését is! LAPOZZ!


8. Extravagáns és feltűnő

Kreatív, ötletekkel teli, vibráló személyiség vagy. Imádod a szokatlan helyzeteket és dolgokat. Szereted, ha pezseg körülötted az élet, ha befolyásolhatod a dolgok menetét. Tökéletes párod nem csak támogat benne, de ihletet is ad neked. Együtt olyanok vagytok, akár a cinkostársak, akik újabb és újabb lendületet adnak egymásnak, színessé és élménydússá teszik egymás életét, együtt fedezik fel a világot és annak rejtett lehetőségeit.

Mutatjuk a következő képest is! LAPOZZ!


9. Játékos és önfeledt

Örülsz, ha nem kell mindent túlságosan komolyan venni. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennél megbízható vagy hűséges, mégis szereted inkább a humoros, az érdekes és akár gyermeki oldalát megragadni a dolgoknak. Igaz szerelmed egy optimista, játékos és derűs alkat, aki együtt nevet és játszik veled, és aki gond nélkül beleugrik veled kézen fogva a pocsolyába, ha esik az eső, és te erre vágysz.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Káoszt hozhat a húsvét a boltokban: a Lidl, az Aldi és a Penny nyitvatartása is érintett

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Te emlékszel még ezekre a legendás magyar színészekre? Teszteld le!

TESZT

Mit látsz meg először a videóban? Elárulja, hogy mi a gyengeséged!

TESZT

Nézz rá erre a képre: eddig nem ismert személyiségjegyed most lelepleződik

TESZT

Teszteld: a tűz vagy a víz uralkodik a kapcsolatodban?

TESZT

Makacsnak tartanak az ismerőseid? Most kiderült igazuk van-e!

TESZT

Ez volt a Legyen Ön is milliomos legnehezebb kérdése, alig tudja rá valaki a választ

TESZT

Március 15. kvíz: mindent tudsz a nemzeti ünnepről?

TESZT

Teszt a legbátrabbaknak: ilyennek látnak a barátaid!