Létrehozva: 2018.04.18.

Melyik ablakon néznél ki? - Személyiséged és jövőd is feltárja, mit felelsz

Egyszerûnek tûnõ játék, mégis sokkal többet árul el rólad, mint gondolnád.

Ha szeretnéd kicsit alaposabban látni, milyen lehetőségek várnak most rád az életedben - és ha szeretnéd még jobban megismerni önmagad, akkor jó helyen jársz. Ez a teszt sok meglepetést tartogathat számodra. A dolgod mindössze annyi, hogy válaszd ki, a képen szereplő ablakok közül azt, amelyiken szíved szerint most kinéznél!

Mutatjuk persze azt is, hogy melyik ablak mit jelent. LAPOZZ!


1. Zsúfolt mindennapok, becsületes lélek

Most kissé zárkózott, zsúfolt és elfoglalt időszakodat éled. Lehet, hogy ez számodra nem teher, de mivel az ablak, melyet választottál, egy távoli tóra nyújt kilátást, a lelked mélyén valószínű, hogy néha szeretnél kissé megpihenni. Lelkiismeretes ember vagy, akinek eszében sincs megúszni a rá rótt feladatokat. Tudod, hogy számíthatnak rád a környezetedben, ezt pedig ők is tudják és kölcsönös bizalom tölt el emiatt benneteket. Ne félj megvalósítani terveidet és céljaidat! Még zsúfolt napok várnak rád, de ha elég magabiztos vagy, akkor elindulhatsz kissé sétálni és feltöltődni egyet a nem is túl távoli vízpart felé. Ne aggódj, visszavárnak majd!

Mutatjuk a következő ablakot is! LAPOZZ!


2. Kiszakadás a jelenből, elvágyódás

Szeretnél egyedül lenni, elmélyülni a gondolataidban vagy egyszerűen csak élvezni a békét és a zavartalan pillanatokat. A hullámok és a felhők is arra utalnak, hogy megpróbáltatásokon vagy túl, melyeknek le kell még ülepednie benned. De mivel nyitva van az ablak, ezért te sem zárkózol el a jövőtől és a megoldásoktól. Szeretnél helytállni az élet sok területén, előfordul az is, hogy úgy érzed, mások kihasználnak. Jól teszed, ha több időt szánsz magadra, ha lecsendesíted elmédet és engedsz a csábításnak, mely az önmagaddal töltött idő felé hívogat.

Mutatjuk a következő ablakot is! LAPOZZ!


3. Életvidám lélek, biztató jövő

Bár az ablak, melyet kitártál, egy elhagyatott és magányos tájra nyílik, óriási szivárvány borítja az eget. Az ablak szárnyai tárva-nyitva állnak, mindez arra utal, hogy a gondok mögött már látod a szép jövőt, már nem béklyóznak meg a félelmeid, hanem tudod, hogy sokat tettél és teszel saját boldogságodért. Megtanultál hinni magadban, tudod jól, hogy néha bizalomra, máskor pedig saját elméd lecsendesítésére van szükség ahhoz, hogy elérd a kívánt harmóniát. A gondok, melyekkel meg kellett küzdened, erősebbé és kitartóbbá tettek, nem véletlen és nem is alaptalan, hogy most már a szépséget és az örömöt várod érkezni.

Mutatjuk a következő ablakot is! LAPOZZ!


4. Zárkózott és népszerű

Különös ellentmondás rejlik benned: egy népszerű, sikeres és mások által kimondottan kedvelt ember vagy, aki mégis megtartja a lelke egy fontos részét önmagának. Szeretsz az események körforgásában lenni, szereted az új ingereket és élményeket. Kedveled, amikor új emberekkel ismerkedsz meg, könnyen barátkozol, mások is szívesen töltenek időt a társaságosban. Mégis gyakran magányosnak érzed magad, főképp amiatt, mert mélyebb érzéseidet és gondolataidat csak kevesekkel, esetleg senkivel nem osztod meg. Ha ez magabiztossággal és elégedettséggel tölt el, akkor jól érzed magad a bőrödben. Ha viszont szeretnél néha kicsit gyengének is mutatkozni, akkor érdemes átgondolnod, vajon mi az, ami gátol az igazi meghittségben néha.

Mutatjuk a következő ablakot is! LAPOZZ!


5. Harmóniában önmagaddal és az élettel

Elégedett ember vagy jól érzed magad. Sikerült megtalálnod azt az egyensúlyt, mely lehetővé teszi számodra, hogy része legyél a kalandoknak, a pezsgésnek, mégis a nyugalmad és az intim szférád is megőrizhesd. Kiegyensúlyozottságod és stabilitásod sokak számára vonzó és irigyelt példa. Õk talán nem tudják, hogy ebben sok munkád és sok áldozatod van - keresztül kellett menned számtalan nehézségen, mire idáig eljutottál. És joggal lehetsz emiatt büszke önmagadra.

Mutatjuk a következő ablakot is! LAPOZZ!


6. Romantikus és érzékeny lélek

Furcsa felemásság jelenik meg ezen a képen és a kilátásban. A puritán és egyszerű ablak talán túl hétköznapi látvány lehet sokak számára. A part homokja vonzó, ugyanakkor élettelen, és csak néhány hegyes levelű növény (talán fű) az, ami ékesíti. Csakhogy az égbolt csodaszép kék és tiszta. A látóhatás szinte végtelen. A képen pedig két szék foglal egymás mellett helyet, ami egyértelművé teszi, hogy számodra a szerelem, a szeretet az, ami igazán fontos az életben. Érzékeny vagy, odaadó és hűséges. Aki hozzád közel áll, annak nem lehetnek kétségei abban, hogy számíthat rád. Örömmel tölthet el bárkit a tény, hogy te éppen őt választottad. Ha egy tanácsot megfogadsz, akkor azt javasoljuk, kicsit próbálj nyitni jobban mások, illetve az élet más dolgai felé is. Ezt kapcsolatod is meg fogja hálálni, te pedig még gazdagabb leszel lélekben.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Kudarcba fulladt Dobó Ági nyaralása, megtudtuk, mi történt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Te emlékszel még ezekre a legendás magyar színészekre? Teszteld le!

TESZT

Mit látsz meg először a videóban? Elárulja, hogy mi a gyengeséged!

TESZT

Nézz rá erre a képre: eddig nem ismert személyiségjegyed most lelepleződik

TESZT

Teszteld: a tűz vagy a víz uralkodik a kapcsolatodban?

TESZT

Makacsnak tartanak az ismerőseid? Most kiderült igazuk van-e!

TESZT

Ez volt a Legyen Ön is milliomos legnehezebb kérdése, alig tudja rá valaki a választ

TESZT

Március 15. kvíz: mindent tudsz a nemzeti ünnepről?

TESZT

Teszt a legbátrabbaknak: ilyennek látnak a barátaid!