ÉLETMÓDI

Felrobbanhat az IPhone 7 is?

Ijesztő hangot ad ki töltéskor a telefon.
címkék:
  • Szerző: KM

Megdöbbentő videó került az internetre az új IPhone-okkal kapcsolatban, ráadásul amióta a készülék kapható, bár több tulajdonos is jelezte a problémát: a készülékek furcsa hangot adnak ki, ha a processzoruk jelentősen igénybe van véve, vagy töltőn vannak!

A szokatlan hang ráadásul az IPhone 7 és IPhone 7 Plus készülékekre egyaránt jellemző, az internetre pedig egy videó is felkerült, amin ezt meg is hallgathatjuk.

Vannak, akik szerint egy laptop ventilátorjához hasonlít a hang, ami azonban a készülék működését látszólag nem befolyásolja. Hogy mi okozhatja a furcsa zajt? - egyelőre nem tisztázódott, a vállalat ugyanis egyelőre nem szólalt meg az ügyben. Az sem kizárt, hogy gyártási problémáról lehet szó.

A konkurens Samsung Galaxy Note 7 akkumulátorproblémái és felrobbanásai miatt ugyanakkor szokatlanul nagy a nyugtalanság a vásárlók körében.

Sokan attól tartanak, hogy az akkumulátorgyártók számára a gyorsan fejlődő piacon másodlagos lett a biztonság. Ennek pedig nemcsak az anyavállalat, hanem a vásárlók is megihatják a levét. Ha ezt a hangot hallja majd az új IPhone-jából, akkor tudni fogja, miről beszélünk:

 

címkék:
És ezeket olvastad már?