ÉLETMÓDI

Elképesztően őszinte ez a személyiségteszt - mindent elárul párkapcsolatodról!

Ez a nagyon izgalmas teszt rengeteg titokról fellebbenti a fátylat. Tudd meg, milyen valójában a szerelmi életed.
  • Szerző: Ripost

Egy kalandos személyiségtesztre invitálunk most. Ebben a tesztben a fantáziádra és a megérzéseidre hagyakozhatsz, átengedheted magad azoknak a belső sugallatoknak, amik felfedik mélyen megbúvó megérzéseid.

Legjobb, ha kényelmesen elhelyezkedsz, beraksz egy kellemes zenét, kivonod kicsit magad a mindennapi nyüzsgésből, és hagyod, hogy megadja lelked a választ a kérdésekre.

  1. Képzeld el, hogy egy tisztáson sétálsz! Mit látsz a tisztáson? Mit látsz, ha körülnézel?

  2. Ahogyan haladsz előre a tisztáson, egy erdőhöz érkezel. Milyen színűnek és milyen sűrűnek látod az erdőt? Hogyan tudsz besétálni az erdőbe?

  3. Megállsz egy fa tövében. Milyen fát választottál? Hogyan néz ki a fa a képzeletedben?

  4. Leülsz a fa tövébe és felnézel az égre. Milyen napszak van? Mit látsz az égen? Mire ültél le a fa tövében?

Most nyisd ki a szemed és térj vissza a valóságba, mi pedig elmondjuk, mit jelent, amit az imént elképzeltél... LAPOZZ!


1. A tisztás

A tisztás azt jelképezi, mennyire vagy jóban önmagaddal, mennyire érzed élettel telinek és magabiztosnak magad egyedül. Minél kopárabb látvány tárult eléd, annál fontosabb megajándékoznod a lelked élményekkel és szépséggel, annál inkább fontos megszeretned és boldogabbá tenned magad.

Ha viszont dús és zöld füvet láttál, ha virágok díszítették a környezetet, ha jól esett sétálnod ott, akkor jó úton jársz, hogy harmóniában legyél önmagaddal! Minél több élőlényt, akár madarakat, állatokat, lepkét, a természet hangjait képzelted el, annál biztosabb lehetsz abban, hogy bátran támaszkodhatsz önmagadra és belső erődre.

Mutatjuk a következő kérdésre is a választ! LAPOZZ!


2. Az erdő

Az erdő a párkapcsolathoz, általában véve a szerelemhez fűződő viszonyodat mutatja. Szellős volt és világos? Akkor komfortosan és szabadon érzed magad. Sűrű volt és sötét? Akkor bizonytalanságok gyötörnek és nehezedre esik megnyílni, hinni a boldogságban.

Kényelmes ösvényen keresztül jutottál be az erdőbe? Ez azt jelenti, hogy nincsenek kétségeid. Ha viszont magadnak kellett megküzdened az erdőbe jutásért, akkor már sok bánat van a hátad mögött és fájó terheket cipelsz magaddal.

Nézd meg, mit jelent a következő kérdésre a válaszod! LAPOZZ!


3. A fa

A fa, melyet kiválasztottál, párodat jelképezi. Ha egy erős és élettel teli fát választottál, akkor párod mellett biztonságban érzed magad, nincsenek kétségeid benne és kettőtökben. Ha zsenge és fiatal fát képzeltél el, akkor még meg kell erősödnie kettőtök közt a szövetségnek.

Ha egy kopár fára eset a választásod, akkor már nem érzed úgy magad párod mellett, mint korábban, valamelyikőtök érzéseiben már nem vagy olyan biztos, mint ahogyan ideális lenne.

Jöjjön a megfejtés az utolsó kérdésre is! LAPOZZ!


4. A kényelem

Amikor leültél, sokat elárul, hogy mire ültél le, mennyire helyezkedtél el kényelmesen. Talán volt egy kényelmes dombocska, moha vagy fűcsomó, amin jól esett elhelyezkedned? Akkor ezek szerint élvezed a fa, pontosabban a párod közelségét, jól esik mellette lenned, komfortosan érzed magad. Ha a kemény földre, esetleg egy élesebb kőre ültél, akkor érdemes elgondolkoznod, vajon miért nem igazán jól eső a helyzet, amiben vagy...

És hogy mit jelent mindemellett a napszak? Van, aki a hajnalt, akad, aki a délutánt szereti. A kérdés az, vajon olyan napszakot láttál és olyan eget, mely nyugalommal tölt és szépséget ad számodra - vagy inkább kellemetlennek találtad a látványt. Ez a benyomás és ez az érzés tovább erősíti azt, vajon mennyire érzed jól magad meglévő kapcsolatodban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?