ÉLETMÓDI

Elképesztő ez a személyiségteszt: mindent elárul szerelmi életedről

Ez a teszt igazi mélységekbe és titkokba kalauzol téged.
  • Szerző: Ripost

Igazi kalandra hívunk most. Elkalauzolunk lelked mély rejtekhelyeire és kiderül, hogy mire is vágysz, milyen kapcsolatot és szerelmet szeretnél igazán. Azt is megtudod, vajon most jó helyen vagy-e, és lelked mélyén tényleg boldogság van-e.

Dőlj hátra kényelmesen, engedd szabadon a fantáziád, és hagyd, hogy ösztöneid adják meg a választ a kérdésekre.

1. Képzeld el, hogy egy kis erdő széléről meglátsz egy házat. Közelebb szeretnél menni hozzá, és elindulsz felé. Milyen út vezet a házig? Hogyan képzeled el?

2. Mennyire hosszú az út, mely a házig vezet, milyen messze van tőled a ház?

3. Ahogyan lépkedsz előre, egy szép, zöld, füves területen kell átsétálnod. Te mezítláb vagy. Milyen érzés a fűben lépkedned?

4. Megérkezel a házhoz. Mit teszel? Belépsz? Vagy inkább kívülről veszed szemügyre?

5. A házat milyennek látod? Hogyan tudnád leírni magadnak?

Most pedig nézd meg, mit jelentenek a válaszok, melyeket adtál! LAPOZZ!


1. Az út

Minél kacskaringósabb az út és minél nehezebb átkelned rajta, annál nagyobb kihívásnak éled meg, hogy boldog kapcsolatra lelj. Ha az út tiszta, akadályoktól mentes és egyenes, akkor béke van a lelkedben és úgy látod, hogy jó irányban haladsz.

2. A távolság

Ha képzeletedben közel van a ház hozzád, akkor nagyon közel érzed magadhoz a kapcsolatot, melyet elképzelsz, illetve az is lehet, hogy már benne vagy egy kapcsolatban, ezért is ennyire közeli a hely, ahova az út vezet.

3. A fű

Kellemes és puha volt a gyep? Cirógatta a lábad és a talpad? Akkor igazán jó érzésekkel tölt el a kapcsolat gondolata. Ha inkább bogarak csipkedése vagy a fű szurkálása volt, ami eszedbe jutott, akkor aggodalmakkal vagy terhelt és félelmek dolgoznak benned.

Folytatjuk tovább! LAPOZZ!


4. A megérkezés

Ha belépsz a házba, akkor biztonsággal, szinte rutinnal viselkedsz a kapcsolatban. Vagy azért van ez, mert nincs benned félsz, vagy azért, mert kapcsolatban élsz, és pontosan tudod, mit rejt az ajtó. Minél hosszabban időzöl a házon kívül annál gyanakvóbb vagy. Ha mégsem érzed magad bizalmatlannak, akkor a hosszas kint tartózkodás oka lehet az is, hogy erős a szabadság iránti igény benned.

5. A ház

Amennyire barátságosnak és otthonosnak láttad a házat, annyira vágysz meghitt és szívet melengető kapcsolatra. Elképzelhető, hogy inkább árnyékokat vagy lezárt ajtókat láttál. Ennek bőven lehet az is az oka, hogy nem annyira a nyugalmat és a biztonságot, hanem inkább a kalandokat és a kihívást keresed. Ha viszont kapcsolatban élsz, akkor mindenképpen elgondolkodtató, amennyiben hűvös, sötét vagy élettelen volt az épület.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?