Létrehozva: 2021.05.25.

Térdre kényszeríti a férfiakat ez a 6 eszméletlen dögös nő

A férfiak többsége igenis értékeli, ha a megszokottól eltérő, különleges extrát fedezhet fel egy hölgyben. Mutatunk is néhány szupercsajt!

Még, hogy a nők nem állják meg a helyüket férfias terepen? Most bebizonyítjuk, hogy nagyon is!

 

Bordás Dorina: NŐI ERŐSEMBER

Meg sem kottyan neki a 8,8 tonnás kamion

Két évvel ezelőtt Dorinának nézőként megengedték, hogy az erősember verseny végén megmozdítson egy hatalmas kamiont. A sikerélményből rendszeres edzés, majd bajnoki cím lett!

A Jászberényben élő Bordás Dorina majdhogynem újoncnak számít az erősportok világában. Tavaly indult először a HSMA Erős Emberek Kamionhúzó versenyén, és mindenki nagy meglepetésére egyből aranyérmet szerzett.

A hatalmas, 8,8 tonnás járművet egy 20 méteres szakaszon kellett elhúznia – ez egészen elképesztő erőkifejtést igényel. „A versenyzőkre egy nagy szakítószilárdságú hámot tesznek, erre erősítik lánccal a vezetőfülkét. Amint elindul a stopper, neki kell feszülni és meg kell próbálni kimozdítani a járművet álló helyzetéből. Én teljes testemmel beledőltem és pokoli erővel feszítettem a lábamat. Úgy éreztem, soha nem indul el az óriási doboz, de aztán csak megmozdult. Többé nem engedtem, hogy megálljon, lassan, de biztosan húztam előre. Örülök, hogy rögtön első alkalommal én bizonyultam a leggyorsabbnak.”-nyilatkozta lapunknak Dorina a verseny után.

Csoma Tímea: DUGULÁSELHÁRÍTÓ

Nem riad vissza a sűrű trutyitól

Fotó: Csoma Tímea

Ha létezik női szemszögből visszataszítónak tűnő foglalkozás, hát a duguláselhárító biztos az. Mert hát ki szeretne olyan helyeken turkálni, ahol a legrútabb matéria okoz gondot… Tímea ehhez képest megtalálta a szakma szépségét.

A Fót környékén praktizáló tüneményes szaki Angyali segítség néven hirdeti magát. Szórólapján ő maga szerepel kantáros munkásnadrágban, ám hiába takar öltözete sokat, így is látszik, hogy ennek az angyalnak tökéletes alakja van. Mint jelenség is megkapó: mindkét kezében szerszámos ládikát tart, szőke hosszú haja összefogva, ő pedig kedvesen mosolyog.

Angyali Segítség Duguláselhárítás! A legdögösebb szaki! (Fotó: Csoma Tímea)

„Azt szokták hinni, ez csak afféle reklámfogás, és majd egy tagbaszakadt férfi megy majd házhoz” – magyarázza kérdésünkre Tímea, aki egyébkén korábbi párjától tanulta el a szakma csínját-bínját. A csini szaki így folytatja: „Amikor megjelenek a helyszínen, megörülnek a kuncsaftok. Legtöbbször konyhai mosogató eldugulása miatt hívnak, sokszor persze a vécével van a baj. De már rutinos vagyok, nem fog ki rajtam egy kis hiba: előveszem a spirált, a törőfejet vagy a láncot és pikk-pakk elhárítom a bajt. Többnyire nők fogadnak, és tipikusan ők rendelik meg ezt a szolgáltatást, aminek én örülök. A férfiak ugyanis a duguláselhárítás szó kapcsán néha bedobnak sikamlós poénokat, szerencsére ez nem annyira jellemző. De ha valaki inzultálna, akkor sem ijednék meg egykönnyen. A szórólapon ugyan nem szerepel, de testépítő és fitneszedző is vagyok – szerintem nem jó ötlet velem kötekedni.”

Erin LaVoie: FAVÁGÓ

Vérforraló, ahogy a baltájával hasogat

Eddig azt hittük, a favágók tagbaszakadt, szakállas férfiak, ám most szinte a semmiből előbukkant Erin LaVoie, aki – mindenki kapaszkodjon meg! – háromszoros favágó világbajnok!

De ki ez a csodabogár, aki nő létére beállt a férfiak közé fát vágni? egy Washinton állam-béli városkában, Spokeane-ban él. A település a Sziklás-hegység és a nagy amerikai síkság találkozásánál fekszik és lényegében minden oldalról érintetlen erdők veszik körbe. Valószínűleg a vadregényes táj miatt lett a túrázás szerelmese, szerzett főiskolai diplomát erdőgazdálkodásból, majd vált Guiness rekorderré és többszörös világbajnokká a favágó Erin. A favágás olyan sport, ami lényegében minden izomtömeget megmozgat a talpunktól kezdve a fejünk búbjáig. Állandó és kimagaslóan minőségi erőnlétet igényel azoktól, akik profi szinten űzik. Ezt Erin is jól tudja, ezért megalkotta saját, úgynevezett favágó edzésprogramját, ő maga napi kétszer edz. „Csak az igazán elszántaknak ajánlom, az első alkalom után garantált a 3 napos izomláz!”

Lendvai Lászlóné, Évi: TARGONCAVEZETŐ

Szőke ciklon emelget roppant súlyokat Győrben

Fotó: Autoszektor.hu

A győri születésű Lendvai Lászlóné, azaz Évike 13 éve szerezte meg a targoncavezetői vizsgát, azóta dolgozik a szakmában, méghozzá profin. Targoncakupa versenyeken is jó eredménnyel szerepelt.

Tudtommal nem sok nő dolgozik ebben a munkakörben, nálunk SMR legalábbis én vagyok az egyetlen. Ettől függetlenül vagy épp ezért nagyon szeretem a szakmámat, talán én voltam az első nő, aki jelentkezett és elvégezte a tanfolyamot. Az elejétől fogva bizonyítani szerettem volna, hogy én is megállom a helyem ebben a férfias szakmában. A férfikollégáknak eleinte furcsa volt, hogy egy hölgy ül a vezetőülésben, ma már inkább felnéznek rám ugyanezért. Figyelmesek velem, segítenek, ha több fizikai erő kell az anyagmozgatáshoz. De arra is többször volt már példa, hogy én segítettem a férfikollégának, például akkumulátort cserélni. Ma már a férjem is büszkén meséli, hogy targoncás vagyok, s hogy versenyeken is indultam” – mondta el lapunknak Évi, aki csak buzdítani tudja nőtársait, hogy merjék ezt a szakmát választani. „Valójában nem kell hozzá nagy fizikai erő és aki ügyes, simán maga mögé utasíthatja targoncavezetésben a férfiakat.”

Haklik Melinda: KAMIONOS

Hatalmas nyergesvontató úrnője a nagykállói szépség

Első ránézésre senki nem gondolná erről a szexi, fiatal nőről, hogy nem egy cuki kisautó, hanem egy kamion volánja mögé pattan be reggelente.

Melinda három éve került a figyelem középpontjába, amikor megnyerte a Gazdász szépe versenyt. Autószerelőként és önkéntes tűzoltóként is dolgozott már, a traktorvezetéssel pedig gyakorlatilag szinte együtt nőtt fel. Nem véletlen tehát, hogy a férfiak igazán belevaló, vagány csajnak tartják. Melinda mezőgazdász családban nőtt fel, 10 évesen vezetett először traktort, nem meglepő, hogy autószerelőnek tanult. Azt hihetnénk, hogy a férfiak meghátrálnak egy olyan nő elől, aki maga szereli a kocsiját, és elboldogul egy 40 tonnás kamionnal – azonban a valóság az, hogy a többség ezt inkább szexinek tartja.Volt olyan pasim, akit zavart, hogy jobban értek az autókhoz, mint ő, de a többség inkább vagánynak tartotta” – mondta Melinda, akinek a hobbija sem éppen nőies: autóverseny, azon belül a rali a szenvedélye.

Lisa-Maria Sommertad KŐMŰVES

Férfiak álma a szöszke kétkezi melós

Fotó: Instagram

Lisa-Maria azzal lopta be magát világszerte a férfiak szívébe, hogy noha kőkemény fizikai munkát végez, az alakja bombasztikus!

Meg is becsülik munkáját az Oslo vonzáskörzetében, ahol Maria és csapata sorra húzza fel a házakat. S hogy állta meg a helyét nőként a kőművesbrigádban? Sokan állítják, hogy különbül keveri a maltert, és rakja a téglát, mint a férfiak. „Maria szívós és kitartó, nem adja fel egykönnyen. Amit ígér, azt betartja, s ha valaki túl merészen viccelődik vele, bizony lekever egy jó nagyot” – meséli egy kollegája, akinek már volt szerencséje belefutni egy laza Maria-pofonba, amikor egy ízben megpaskolta a fenekét. „A tiszteletből nem engedek” – szögezi le a világ alighanem legszexibb kőművese, akit egyáltalán nem hoz zavarba az, hogy kollégái egytől egyik férfiak. A kőműveslány megterhelő munkája mellett hetente többször lejár az edzőterembe is, ahol kondigépeken gyúr. Az alakján meg is látszik a befektetett munka, Lisa-Maria kőkemény hasizmát bárki megirigyelhetné!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezeket a gumikat messziről kerülje el, ha nyári szett vásárlását tervezi!

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!