ÉLETMÓDI

Teljesen kiakadt a nő, amikor meglátta, milyen bizarr dolgot művel a szomszédja a kertben

Elöntötte a vér a nő agyát, amikor szembesült a látvánnyal.
  • Szerző: Ripost

New Jerseyben egészen durván kiakadt egy nő, amikor meglátta, hogyan néz ki a szomszédja kertje. Persze nem hétköznapi helyzet hozta ki a sodrából, hanem tényleg egészen megdöbbentő látvánnyal szembesült, írja a Mirror.

A környéken szívesen díszítik fel a házakat és kerteket, amikor közeledik a Halloween. Ez megszokott és jó móka. A húsvét viszont egészen más kérdés, most a szomszéd fogorvos viszont úgy gondolta, ő bizony ezen az ünnepen is különlegessé teszi a kertjét.

Ha azt gondolnád, hogy kedves csokitojásokat és barkákat pakolt a gyepre, akkor nagyon tévedsz. A nyuszikat is egészen más módon képzelte el, mint ahogyan a képeskönyvekben ábrázolják... Sokak szerint egyenesen visszataszító és perverz lett a látvány. És mitagadás, tényleg nem átlagos...

Mutatjuk a képeket, és persze kiderül, mi lett a következmény! LAPOZZ!


A fogorvos igencsak szabadon engedte a fantáziáját. A húsvéti nyuszikat a nyuszis magazint idéző játékbabákkal helyettesítette, az egész dekoráció finoman szólva is szexi, sőt provokatív lett.

Úgyhogy a nő, akit ez teljesen kihozott a sodrából, fogta magát, és saját kezével bontotta le a szerinte felháborító díszítést. Hogy kinek volt igaza a vitában, azt pedig mindenki döntse el ízlés szerint. Íme a mesterműnek szánt kerti látvány:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?