ÉLETMÓDI

Teljesen felforgatta a netet, amit ez a férfi művelt - a világ fele kiakadt

Hatalmas port kavart, amikor ez a fiatal férfi megosztotta, mit is szokott mûvelni a konyhában.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Teljes őrületet keltett a hétvégén egy meglepő ital "receptje" a Twitteren. Már a neve is bizarr: tejes kóla. Annak bizonyítékaként, hogy ez az ital igenis létezik, isszák és még finom is, egy angol humorista közzétette a fotót, amin éppen jóízűen kortyolgatja a kutyulékot.

James Felton azt állítja, hogy márpedig sokan imádják a tej és a kóla keverékét, ez pedig nem várt kommentek tömegét indította el.

Naná, hogy az emberek fele kiakadt és gusztustalannak tartja még a gondolatot is. Sok ezren felhorkantak a fotó láttán, és hevesen magyarázni kezdték, miért és mennyire undorító is mindez.

Csakhogy rengeteg meghökkentő válasz is érkezett, amire nem számítanál... LAPOZZ!


Akadtak, akik bevallották, kifejezetten imádják ők is ezt a mixet, sőt az sem mindegy, hogy milyen típusú és zsírtartalmú tejjel készül el a koktél.

Egy férfi előrukkolt azzal, hogy ő bizony a limonádé és a tej keverékére esküszik.

De a legmeghökkentőbbek azok a tippek voltak, melyben még arra is kitértek, milyen sorrendben és ritmusban kell a kólát és a tejet összekeverni. Állítólag a tuti megoldás az, ha először tej kerül a pohárba, majd lassan csorgatva adagoljuk hozzá az üdítőt, mert így fog megmaradni a pikáns, szénsavas jellege...

címkék:
És ezeket olvastad már?