kulcsár edina
Mindössze egy kevés cukor kell a varázslathoz, de nem fogsz tudni betelni vele.
Bár az a legjobb választás, ha a cukrot és a lisztet is minimálisra csökkented az étrendedben, most mégis olyan receptet mutatunk, melyhez a csirkesültre egy kis cukor is jár. A hangsúly ezúttal azon van, hogy barna cukrot kell használnod, ráadásul ebből is csak minimálisat. A csoda azonban nem marad el..., és persze fontos szereplő ebben a többi, pazar összetevő is!
Hozzávalók
Így készítsd el
1. Öntsd egy zacskóba a száraz fűszereket, rázd össze, majd a megmosott csirkemellet dobd szintén a zacskóba, és rázd addig, míg alaposan be nem borítja a fűszerkeverék.
2. Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg benne a fűszerrel bevont csirkét, amíg majdnem készre nem sül.
3. Emeld ki a húst a serpenyőből, a fűszeres olajon pirítsd meg a hagymát, ízlés szerint sózd és borsozd (a hozzávalókban feltüntetett mennyiségen felül, hiszen azt már elhasználtad a csirkéhez).
4. A megpirult hagymához add hozzá ismét a csirkemelleket, pirítsd készre, tálaláskor pedig újhagymával díszítsd.