ÉLETMÓDI

Kitálalnak a válóperes ügyvédek: itt vannak a legmeredekebb sztorik!

A válóper a legritkább esetben békés dolog. Egy internetes oldalon válóperes ügyvédek osztották meg névtelenül a legszaftosabb történeteket, amelyekkel találkoztak.
címkék:
  • Szerző: H. G.

Egy amerikai internetes oldal olyan névtelenül, és természetesen a főszereplők számára is névtelenséget garantálva gyűjtötte össze válóperekben közreműködő ügyvédek legizgalmasabb tapasztalatait. Összegezve elmondhatjuk: sajnos ritka, hogy a válófélben levő felek a válóper során éretten kezeljék a helyzetet. Furcsa történetek viszont százával keletkeznek ilyenkor- Máris mutatjuk a legdurvábbakat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Válóper 02

A válóperes ügyvédeknél sokszor borul ki a családi szennyes
Fotó: Pixabay.com

Amikor nehéz a megegyezés

„Egy jómódú pár két és fél óráig vitatkozott két pálinkáspoháron, pedig egyébként több milliós vagyont osztottak el. Végül elváltak, majd három hónap múlva újra összeházasodtak.”

„Egy férj rengeteg energiát és pénzt fektetett abba, hogy megszerezze a felesége kedvenc hamutartóját. Amikor végre sikerrel járt, elégedett mosollyal vágta földhöz a hamutartót a bíróság lépcsőjén.”

„Egy gazdag férfi le akart lépni a fiatal szeretőjével. A felesége bosszúból elképesztő összegeket követelt. Amikor a férj kifizette, a feleség dühkitörést kapott, hogy ennyi pénzt ér a férjének, hogy végre megszabaduljon tőle.”

„Egy ügyfelem pontos leltárt nyújtott be a lakásban levő vagyontárgyakról a szétköltözés napján – még a kamrában levő konzerveket is felsorolta, és persze mindennek pontosan követelte a felét.”

Válóper 01

Néha a legértéktelenebb holmin vitatkoznak a legtovább
Fotó: Pixabay.com

A házikedvenc is lehet a válóper kiváltója

„Egy házaspár azért vált el, mert nem tudott megegyezni a macska nevében és abban, hogy milyen eledelt kell neki adni. Közben három gyerekük is volt, de ez valahogy kevésbé érdekelte őket.”

„Egy hozzám forduló feleség azért adta be a válópert, mert a férj túletette a kutyát, így az állatnak egészségügyi problémái lettek. A nő félt, hogy a férj a leendő gyerekeikkel is ezt tenné.”

„Egy hozzám forduló feleség azért akart elválni, mert a kutyája jobban ragaszkodott a férjéhez, mint hozzá.”

A válóper gyakori okai: az anyós, az ex és a félrelépés

„Egy válás okául a feleség azt jelölte meg, hogy a velük lakó anyós nem engedte, hogy bezárják a hálószoba ajtaját, és akkor mászkált ki-be rajta, amikor kedve tartotta. Ha mégis becsukták az ajtót, az anyós öt perc múlva már kopogott, hogy mit csinálnak.”

„Egy férj azért döntött a válóper mellett, mert a felesége csak németül volt hajlandó beszélni az anyjával, aki egyébként történetesen német volt, és semmilyen más nyelven nem beszélt. A férj viszont attól félt, hogy a felesége és az anyósa titokban ellene konspirálnak, miközben ő semmit sem ért az egészből.”

„Egy 46 éves házasság ért véget, amikor a férj régi, középiskolai barátnője egyedül maradt. Később megtudtam, hogy a volt férj a válás kimondásának másnapján feleségül vette a régi barátnőjét.”

Válóper 03

Elképesztő indokokkal mennek az emberek a bíróságra
Fotó: Pixabay.com

„Egy férfi azért adta be a válópert, mert a felesége karaktere egy on-line játékban szerelmi viszonyba bonyolódott egy másik játékos karakterével.”

„Egy házaspár kipróbálta az édeshármast, majd mindketten beleszerettek a harmadik félként belépő nőbe. A dologból akkor lett botrányos válóper, amikor a nő terhes lett a férjtől.”

Extrém indokok a válásra

„Egy kollégám ügyfele azért akart elválni, mert a férje nem vezetett elég gyorsan, és még a mellkasa sem volt szőrös – ez a válóper még abban az időben zajlott le, amikor divat volt a szőrös mellkas.”

„Egy házaspár azért bontotta fel a házasságát, mert a férj éjjeli lámpa mellett aludt, a felesége pedig ragaszkodott a sötét hálószobához. Lehet, hogy megérte volna még az esküvő előtt összeköltözniük, hogy ez időben kiderüljön.”

„Egy ügyfelem óriási adósságot csinált szerencsejátékkal. Kiszámolta, hogy ha elválik a feleségétől, és megkapja a fél ház árát, ki tudja fizetni az adósságát. Azt tervezte, hogy a válóper után majd visszakönyörgi magát a feleségéhez.”

„Egy férfi megtanította a papagáját, hogy csúnyákat mondjon a feleségére. A madár ma a férfival él – a feleség viszont elköltözött.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?