ÉLETMÓDI

Vaginalexikon: ezt árulja el a nőről a szeméremdombja

A női combok forró titkot rejtenek. A vaginát a természet egyik csodájának is nevezhetjük, hiszen nincs két teljesen egyforma a világon. De vajon mit árul el a nőről?
  • Szerző: Z.B.

A férfiakat általában egyáltalán nem érdekli, hogy milyen formájú a partnerük szeméremajka, de az biztos, hogy a típusok között találhatunk nagyon kívánatos, és esztétikailag kevésbé vonzó modelleket is. Azt azonban kevesen tudják, hogy a forma sok mindent elárulhat tulajdonosáról. Például, hogy milyen az ágyban! Mindent típust nehéz lenne megmutatni, de kiválasztottuk az öt leggyakoribbat.

1. Amikor a kisajkak túllógnak

Ebben az esetben a kisajkak teljesen kitüremkednek a nagyajkak közül. Az előbbiek általában lazábbak, míg a nagyok vastagabbak, húsosak. Ha ebbe a típusba tartozol, akkor tisztában vagy vele, hogy mire van szükséged az ágyban, és ezt nem félsz elmondani.

Nem veted meg a romantikus összebújást sem, de inkább vad, szenvedélyes szex az asztalod.

2. A nagyajkak dominálnak

Amikor a nagyajkak a maghatározóbbak, többet kell "dolgozni" az ágyban. Ez a felépítés ugyanis nem könnyíti meg a csúcsra jutást, mert szex közben kicsi az esélye, hogy a csikló részese legyen a mámoros súrlódásnak. Általában a kéz segítségére van szükség. Ettől függetlenül az nő, akinek ilyen a vaginája, nagyon szereti a testiséget. Hosszú utat jár be, míg megtalálja önmagát a szexualitásban, de megéri. Számára nem a szex a fontos, hanem a partner, és a mély érzelmek. Akkor jön létre a varázslat.

3. A csikló helyzete fontos

Azok a nők szerencsés csillagzat alatt születtek, akiknek a csikló kilóg az ajkak közül, vagy nagyobb az átlagnál. Õrületes élvezetben lehet részük, ha egy ügyes és tapasztalt partnerrel hozza őket össze a sors. Ha neked ilyen, akkor hihetetlenül forróvérű vagy, szinte pezsegsz, és a gyönyör magasiskoláját éled meg. Attól sem zárkózol el, ha a partnered éppen nem ér rá, hogy magadhoz nyúlj. De a görbe utakra is hajlamos vagy.

4. Saláta típus

Az ilyen típusú nemi szerv pontosan úgy néz ki, mint a saláta levelei, vagy egy minden finomsággal telepakolt hamburger. Az ajkak nem szimmetrikusak, és nagyon eltérő méretűek. Az ilyen nők nagyon nehezen maradnak meg egyetlen férfi mellett. Úgy érzik, nehéz lekötni és elkötelezni magukat, hiszen annyi érdekes és izgalmas pasi van még a földön.

5. Szűzies, pici, rózsaszín

Nagyon esztétikus, hamvas rózsaszín, az ajkak tökéletesen illeszkednek. A legérzékenyebb és legőszintébb szerető. Ha ebbe  a kategóriába tartozol, szükséged van az ágyban a biztonságérzetre és a bizalomra. Néha belebonyolódsz kalandokba, de rájössz, hogy téged csak a nagy szerelem érdekel. Akivel egy hideg téli estén egy takaró alatt kakaót kortyolgathatsz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?