Létrehozva: 2021.05.19.

Illatkúra odalent: Vajon meddig tudja még fokozni az Oscar-díjas vaginakirálynő?

Tíz évvel ezelőtt még senki nem gondolta volna, hogy a híres színésznőből vaginakirálynő lesz. Pikáns termékeivel, tabudöntögető tippjeivel azóta is sokakat megbotránkoztat. Na, de amit most kitalált...

A vaginakirálynő pikáns módon váltott szakmát: Gwyneth Paltrow-t mostanában kevés filmben láthattuk; helyette altesti tanácsadást tart nőknek, és pajzán termékeket dob piacra. Vaginaillatú gyertyája alaposan felkavarta az állóvizet, de ennél nem állt meg: vaginaismereti tréninget is tart, és legújabban a női altesti szagokra mutatott módszert az Oscar-díjas vaginakirálynő.

Fotó: 123rf

Utóbbival, mármint a női intimtájék illatosításával kapcsolatban megoszlanak a vélemények, a szakértők például minden ilyesmit veszélyesnek és feleslegesnek tartanak. Hiszen a vagina öntisztuló, és az természetes, hogy van egy alap illata (amit nem mellesleg imádnak a férfiak). A napi higiénián túl nőgyógyászok szerint semmi tennivaló nincs az altájékkal. Az is köztudott, hogy a nők sokkal jobban aggódnak a lenti szagok miatt, mint a férfiak. Szakértők szerint akkor érdemes kezdeni valamit az altesti illatokkal, ha gyanús, hogy fertőzés, vagy egyéb intim betegség okozza őket. Ám a figyelmeztetések ellenére nők milliói vágynak finomabb illatokra odalent; többek között Paltrow kedvenc módszerét is bevetik. Lássuk, mivel kezelik az intimtájék illatait a nők!

Paltrow keményen szakmát váltott (Fotó: AFP)

1. Vaginagőzölés

Fotó: 123Rf

A módszer hívei szerint ősi eljárásról van szó, aminek hatásossága attól függ, hogy a gőzölővízbe milyen gyógynövények kerülnek. Míg nőgyógyászok szerint a rosszul kivitelezett gőzölés akár égési sérüléseket is okozhat a kényes területen, addig nők tömegei vágnak bele a kezelésbe; és többek között ezt ajánlja Gwyneth Paltrow pikáns honlapja is.

2. Ecetes intimzuhany

Fotó: unsplash.com

Köztudott, hogy a túlzásba vitt zuhanyzás rosszat tesz a vaginának, hiszen felborítja a belső, kényes egyensúlyát. Nem a tusolóra, hanem a vaginazuhanyra kell gondolni, ahol közvetlenül a női szentély belsejét mossák át maguknak a nők. Szakértők egyáltalán nem javasolják a módszert, főleg, hogy sok nő almaecetes vízzel öblögeti a kényes területet. De így nem csupán a rossz, hanem a jó baktériumok is elpusztulnak odabent, amitől felborul az egyensúly, és az altesti szaghelyzet akár romolhat is.

3. Illatos olajok

Fotó: Pixabay.com

Az esszenciális olajokat régóta használják a gyógyászatban; párologtatva némelyiknek kimondottan nyugtató hatása van, bőrre kenve gyulladáscsökkentők lehetnek. Sok nő az intimtájékon is alkalmazza őket, és nem csupán betegségek ellen, hanem a kellemetlen illatok miatt. Hígítás nélkül azonban ezek a vékony bőrön komoly sérüléseket okozhatnak, hígított állapotukban pedig nincs arra bizonyíték, hogy távol tartanák a szagokat.

4. Indiai egresből készült pakolás

Fotó: pixabay.com

Ezt a növényt amlaként is ismerik a természetgyógyászatban: fertőzések ellen nagyon hatásos, tele van C-vitaminnal, felpörgeti az immunrendszert. Lehet nyersen fogyasztani a gyümölcsét, teát készíteni belőle, de vannak, akik a porrá őrölt amlát összekeverik mézzel, és az intimtájékukra kenik.

5. Banán, de nem úgy

Fotó: pixabay.com

Divatos vaginaillatosító házi praktika a banán is: szerencsére nem kell odatenni, ahova mindenki gondolja. A kétes eredetű, interneten terjedő tanácsok szerint, ha napi két banánt megeszik egy nő, akkor eltűnnek a kellemetlen altesti szagok. A többi módszerrel ellentétben ez legalább nem ártalmas; bár a diétában lehet, hogy visszaüt, de nem károsítja az intimtájékot…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Krumpliszsákként dőlt el a brutálisan fejberúgott focista - videó

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

mindmegette.hu

Íme Jamie Oliver angol húsvéti zsömléje - ezt ki kell próbálnod idén!

mindmegette.hu

Nem tudod, mi legyen az ebéd a tavaszi szünetben? Remek menüötleteket ajánlunk a gyerekeknek

magyarnemzet.hu

Rengetegen megnézték Varga Judit megrendítő interjúját

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

travelo.hu

Egy magyar pilóta 12 ezer méter magasból lőtt csodás éjszakai felvételeket a Balatonról

ripost.hu

Az eget kémlelte a nyugdíjas a Pilisben, aztán leesett az álla

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza