ÉLETMÓDI

Újabb orosz invázió: keletről támadnak a szexi ducimodellek

Árgus szemekkel lesik a férfiak, mi történik szexi nők terén Oroszországban, hiszen nem titok, hogy arrafelé is teremnek olyan húsos szépségek, akik nem szégyellősek megmutatni a világnak azt, amijük van.
címkék:
  • Szerző: jd

Hatalmas bulvárszenzáció volt nemrégiben, hogy egy végtelenül bátor és cseppet sem szégyenlős kalinyingrádi szexbomba - bizonyos Anasztazija Kvitkokinevezte magát orosz Kim Kardashiánnak. Persze nem ő az egyetlen duci szépség az Urál hegységen innen és túl, akinek bejönne az a fajta csillogó élet, amit az amerikai kollegina túlméretes popsija és hatalmas mellei révén összekalapált. Így aztán újabb és újabb testes orosz gyévuskáról derül ki, hogy szívesen lenne  duci-sztár.

Mondanunk sem kell, hogy a férfiemberek nem panaszkodnak, hogy ilyetén fordulatot vett a trend: vodkából, pirogból és szexi és húsos szépségből sohasem elég! Sőt, egyesek szerint ez utóbbi területen egyszerűen nem létezik a túlkínálat fogalma. Az orosz ducimodellekre pedig nem lehet panasz: kihívóak, dögösek és szexik!

Nem szégyellős a dús keblű barna szépség

Anna Krilova, a barna szexbomba üstökösként robbant be a köztudatba, ma már százezren követik őt az interneten.

Nem véletlenül: a hatalmas keblű, húsos idomú szépség bőkezű a férfiakkal, szinte naponta örvendezteti meg őket szexi fotókkal. Nem csupán Oroszországban, világszerte is egyre népszerűbb.

 

Gyakran ledobja a textilt a vörös démon

Gigantikus kebleivel elképesztő gyorsan indította be modell karrierjét Anna Bernadina. Az ukrán szépség ráadásul nem viccel, ha mutogatásról van szó. Gyakran oszt meg pikáns felvételeket a követőivel, ezeken éppen csak, hogy fedi egy kevés textil dús idomait.

Nem véletlen, hogy közel kétszázezren várják naponta a szexi fotókat. Valódi díva: buja idomait többnyire elegáns, szexi csipkés fehérneműben mutatja meg, máskor viszont könnyed kendőkkel fedi a legpikánsabb részleteket.

 

Megvadítja a férfiakat a bögyös szöszi

Egyszerre szende kislány és szexistennő a huncut mosolyú Olga Lukomszkaja, nem csoda, hogy falják a látványt a férfiak! Tud ő szerény és visszafogott lenni, de amikor ledobja a textilt, senkinek nincs kétsége többé afelől, hogy milyen is egy igazi nő. Hatalmas combok, formás kerek popsi, és dús keblek – nem véletlen, hogy egyre népszerűbb a moszkvai szépség.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?