ÉLETMÓDI

Erre a pózra vágynak legjobban a szexéhes nők

Minden férfi szexéhes nők után sóvárog; ám nem is olyan könnyű egy nagyétkű barátnőt kielégíteni! Ezzel a pikáns szexmódszerrel azonban nem lehet melléfogni, még a legvérmesebb vadmacskák is elégedetten dorombolnak utána...
címkék:
  • Szerző:

Szexéhes nők márpedig léteznek, sőt, sokkal többen vannak, mint a férfiak sejtik. Ám ezeknek a nőknek nem könnyű a dolguk, hiszen a párok között legtöbbször az okozza a problémát, hogy míg az egyik fél állandóan kívánós, a másik lassan lobban lángra. Ezért a szexéhes nők olyan férfira vadásznak, aki magas erotikus lángon ég; és ha megtalálták, akkor szeretnek több pikáns szexmódszert is kipróbálni. Szexszakértők csokorba szedték, mely pózok a legjobbak a nagyétkű pároknak; és ezek többsége a mély behatolásról és a hosszú, elnyújtott szeretkezésről szól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

1. Kutyapóz

Ez a klasszikus sokkal többet adhat, mint bárki is gondolná, hiszen hátulról a legmélyebb a behatolás, ráadásul a végtelenségig variálható. A nők többségének kirobbanó orgazmusa van ebben a pózban, a férfiak pedig nem tudnak betelni a látvánnyal aktus közben.

2. Lótusz póz

Vannak párok, akik ugyan nagyétkűek a szexben, de a jóból minél többet szeretnének, ezért az elnyújtott aktusokra szavaznak. Erre az egyik legkiválóbb a lótusz póz, ahol a nő úgy helyezkedik el a törökülésben ülő férfi ölében, ahogyan a lovaglónál; viszont közben végig szorosan egymáshoz simulnak. Nincsenek nagy mozdulatok, de pont ez a lassúság okozza a kirobbanó gyönyört; ráadásul a nők vágyát a végletekig fokozza, ha hozzásimulhatnak a kedvesükhöz.

3. Emelt misszionárius

A hagyományos pózt megfűszerezi a pár azzal, hogy a nő csípője alá egy párna kerül; így a pénisz sokkal direktebben izgatja a G-pontot, hiszen igencsak izgalmas szögben történik a behatolás. Sok nőt az is izgat, ahogy látják a férfit akció közben, így az biztos, hogy nem marad el a csúcsgyönyör.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?