ÉLETMÓDI

Szexbombák győznek kiütéssel: Ebben az edzőteremben sokat fizetnek a férfiak

Új fétisnek hódolnak a brit férfiak: csinos birkózólányokkal gyûretik le magukat az erre szakosodott különleges edzőteremben. Izgalmas szorítások és pikáns végkifejlet a ringben, mutatjuk az elképesztő felvételeket!
címkék:
  • Szerző: A. G.

A legújabb őrület az egyik híres londoni edzőteremben, a The Submission Room-ban gyűjti össze azokat a férfiakat, akiket kiképzett harcos nők bírnak engedelmességre.

A hely tulajdonosa és üzemeltetője az ugyancsak női birkózó, Pippa the Ripper, akinek nem mindennapi edzőtermében 24 hölgy közül lehet válogatni. A harcosok között akadnak teljesen kidolgozott erőbajnoknők, de igazán nőies karakterek is.

A különleges birkózásokra előre kell időpontot foglalni a terem honlapján és ugyanitt kell a kiválasztani az ízlésnek megfelelő partnert is.

Pippa elmondása szerint ez a fajta üzlet ingadozó, de átlagosan hetente 15-20 férfi látogatja a termet és egy-egy menet kb. 50 ezer forintba kerül.

Persze itt is akadnak szokatlan kérések, azonban ezek leginkább a külső megjelenésre és a ruhákra korlátozódnak, mint pl. viseljen harisnyát vagy szoknyát a nő, akivel mérkőzni szándékozik az egyébként szexre éhes vendég. A bunyó persze nem a ringből ismert szabályok szerint zajlik, sőt, kérni is lehet.

"Igazából amit a lányok megengednek és nem kellemetlen számukra, addig a vendég kívánsága szent."

A legtöbb férfi azért jár a terembe, hogy egy vagy több szexi amazon   jól elpáholja, alázatra és engedelmességre bírja. Az ügyfelek között akadnak elég koros férfiak is, akik szeretik az effajta kényeztetést, és külön megszabják, hogy a lányok legyenek nagyon kemények velük.

A kivételes edzőteremről és a lányokról készült felvételt itt tudod megnézni:

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?