Létrehozva: 2021.06.09.

Ne gyere zavarba, ha útközben tör rátok a vágy, 13 tipp és fantasztikus lesz az autós szex

Egy hosszabb autós utazásnál megesik, hogy a nő eszméletlenül megkívánja a férfit. Ilyenkor nincs mit tenni, azonnal nyélbe kell ütni a dolgokat...

Sok nőt eszméletlenül izgat a látvány, ahogy a párja vezet; de egy felmérésből kiderült, hogy az anyósülésben ülő férfiak erotikus fantáziáját is alaposan megmozgatja a kedvesük a volán mögött. Ilyenkor sokan nem bírják ki hazáig, azonnal egymásnak esnek: jöhet egy jó szex a kocsiban! Ám aki még soha nem csinálta, annak könnyen lehet, hogy fergeteges orgazmus helyett élete legkínosabb élménye lesz. Mutatjuk a legjobb tippeket, hogyan lesz fergeteges a szex a kocsiban!

Fotó: Shutterstock

1. Először is húzódjatok le

Nem mindenkinek egyértelmű, hogy mozgó autóban nincs helye semmiféle tapizásnak, netán orális szexnek; évente néhányszor elő is fordul, hogy egy-egy romantikára vágyó párocska a kék hírek baleseti rovatában bukkan fel. Vezetés közben életveszélyes az erotika, ezért félre kell állni a kocsival.

2. Nem mindegy, hol parkoltok

A kiválasztott hely lehetőleg legyen árnyékos, és ne lássa senki, ahogy ténykedtek. Vannak, akiket kimondottan izgat a lebukás lehetősége, de nem éri meg kockáztatni: akadhat ugyanis, aki nem szemérmesen elfordul, hanem kihívja a rendőrséget.

3. Bízzátok a kezekre a lényeget

Ha gyanús, hogy rajtakaphatnak titeket, akkor nem muszáj anyaszült meztelenre vetkőzni: egy kis kézimunka kimondottan felfrissítő lehet egy hosszú út közben.

4. Ha nem bírtok magatokkal, irány hátra!

Vannak kimondottan anyósülés-pozitív autós szexpózok, de nem érdemes vacakolni vele; egyszerűbb, ha mindketten átültök a hátsó ülésre, ott sokkal több érintésre, összebújásra van lehetőség.

5. Az orális kényeztetés nem maradhat ki

Előjátéknak is isteni, de lehet a fő műsorszám is egy kis orális izgatás: ha a nő adja, akkor egyszerűen csak a férfi öle fölé hajol, és kezdődhet az izgatás. A férfinak kicsit nehezebb dolga van, de a hátsó ülésen egész jól kivitelezhető a 69-es póz.

6. Szoknyás nők előnyben

Ha hirtelen tör rátok a vágy, akkor nem lehet előre gondolkodni, mit viseljen a nő; de, ha a pároddal számítotok rá, hogy összejöhet egy spontán légyott útközben, akkor érdemes egy lenge, bő szabású szoknyában nekivágni az útnak. Így a férfi sokkal könnyebben eléri a lényeget, és az aktushoz se kell mindent levetni.

7. Jól jönnek a szexjátékok

A helyszűke miatt nem rossz, ha van kéznél egy apró csiklóizgató vagy vibrátor; ezt akár a kesztyűtartóba is be lehet dobni utazás előtt.

8. Nem árt, ha van kéznél síkosító

A szex a kocsiban nem órákig tartó, romantikus légyott: nem árt sietni, mert akármilyen félreeső helyet is találtok, bármikor jöhet arra valaki. Ilyenkor jó, ha van síkosító, hiszen nincs elég idő, hogy beinduljon rendesen a nedvesedés.

9. Ne legyen tökig felhúzva az ablak

A csukott ablak ad egy hamis biztonságérzetet, mintha valóban egy privát térben lennétek; de nem vagytok, hiszen a kocsi körben mindenhonnan belátható. Ezért teljesen mindegy, hogy fel van-e tekerve. Viszont, ha igen, akkor hamar nagyon melegetek lesz, és a levegő is elfogy; szeretkezés előtt legalább kétujjnyira engedjétek le őket, vagy, ha van légkondi a kocsiban, kapcsoljátok be.

10. Tegyetek fel függönyt

Nehéz úgy hódolni az élvezeteknek, hogy az ember attól retteg, hogy bármikor rajtakaphatják; ezért ha van nálatok ing, törölköző, pokróc, akkor takarjátok le velük az ablakokat; főleg, ha úgy érzitek, nem teljesen privát a helyben, ahova leálltatok.

11. Életmentő a kispárna

Főleg a hölgyeknek kellemetlen, amikor az ajtónak támaszkodnak, és nyomja a tarkójukat a kilincs. Egy kisebb párna pillanatok alatt megoldja ezt a problémát.

12. Válasszatok jó szexpózt

A hátsó ülésen a legjobb a kiflipóz, amikor a férfi a nő mögé fekszik, és úgy hatol be; kocsiban ehhez a nő is és a pasi is az egyik térdével a padlón támaszkodik. Ha elég magas a plafon, akkor érdemes kipróbálni a lovaglópózt is, de egy kis ügyeskedéssel a kutyapóz sem okozhat gondot.

13. Hamar térjetek a lényegre

Az autós szex gyors élvezet, és utána nem érdemes sokáig egy helyben maradni. Alaposan szellőztessetek ki utána, hiszen hiába van leengedve résnyire az ablak, a levegő így is elfogyhat bent; ha úgy adja a helyzet, érdemes kitakarítani is, és egyet levegőzni, mielőtt továbbindultok.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

vg.hu

Dől a pénz a leggazdagabb magyarhoz, rengetegen akarnak vele üzletelni

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Tengerimádók figyelmébe: Íme, Európa 25 legjobb tengerparti strandja

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!