Létrehozva: 2016.09.04.

Szendvics, 69 és más kéjes örömök: most nagyon közel kerülhetsz!

Felvételt hirdet a zártkörû klub! A pikáns munkahelyen nemcsak erotikus jelleggel van tûzközelben minden alkalmazott. Az elit klubban a gazdasági és a politikai élet szereplõi is megfordulhatnak. Így mindennél fontosabb követelmény a diszkréció, cserébe elképesztõen magas a fizetés.

Az egyik legnépszerűbb swinger és szexklub, a Townhouse személyzetet keres a saját honlapján. Az elvárásokon keresztül világossá válik, hogy a feladat egyáltalán nem olyan egyszerű mint gondolnád.

Az exkluzív klub most augusztusban tette közzé a hirdetését. A teljesen újjáépített belsőhöz új személyzettel is bővülnének.

Az pozíciót eléggé konkrét munkaköri leírással hirdetik, a követelmények hosszú listáján szerepel például a használt óvszerek összeszedése, az ágyak áthúzása, tisztítása, WC takarítása. A feladatok közé tartozik a bárban lévő felszolgálás - és itt bátran el kell viselni, hogy a pult másik oldalán orálisan kényeztetik egymást a vendégek. Külön passzus szól a nehezebben kezelhető vendégekkel való bánásmódról, hiszen mindig előfordul, hogy valaki nem akarja betartani a szabályokat. A műszakok általában 4 óra körül végződnek és fontos, hogy az alkalmazottak ezt be is tartsák.


Az egyik tulajdonos Victoria James, aki maga is dominaként dolgozik a klubban, olyan 18 év feletti karizmatikus hölgyeket és urakat keres, akik megértik a különböző fétiseket, kacérak és nem jönnek zavarba ha végigtaperolják őket.

Leginkább olyan jó kiállású férfiakra lenne szükség, akik határozottak, megértőek mások szexuális szokásaival szemben, elhivatottak és nemcsak az extra pénz miatt vállalnak nálunk munkát.

Vicky és Jim 2012 óta vezetik a klubot, mely azóta a legsikeresebb swingerklubbá nőtte ki magát Londonban, sokszor 130-an is vendégeskednek náluk egy-egy éjszaka. Ezalatt mindketten sokat tanultak a szakmáról, hogy a Townhouse minél sikeresebb éjszakai klubbá váljon. Meggyőződésük, hogy náluk tényleg kellemes a légkör, az oda újonnan belépők, vagy akik még soha életükben nem swingeltek, sem kapnak sokkot attól, amit bent látnak. 

A klubban az emberek bárhol kielégíthetik a szexuális étvágyukat, ez itt mindennapos. A jó munkaerő nem jön zavarba attól sem, ha pelenkában jön ki egy vendég az egyik fétisszobából.

 

Ezenfelül, ha egy vendég megtapogatja bármelyik testrészét, azt kedves mosollyal kell viszonoznia, miközben folytatja a munkáját. Ezért nem olyan egyszerű a megfelelő személyzetre rátalálni..."

Ha mégis felkeltette figyelmedet az álláshirdetés, a Townhose honlapján jelentkezhetsz. Az izgalmas munkáért kattints ide!

Forrás: dailystar.co.uk

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

ripost.hu

Kitálalt a házassági tanácsadó: innen tudhatod, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!