ÉLETMÓDI

Õrület, milyen intim fehérneműt találtak ki hatalmas mellű nők számára

Fellélegezhetnek a kebellel bőven megáldott hölgyek: olyan rafinált holmi érkezett, ami nem csupán kényelmes, de meglehetősen szexi is. Mondanunk sem kell, hogy mindezt a férfiak is örömhírnek tartják!
címkék:
  • Szerző: jd

Nagy bajban vannak a hatalmas mellű nők, ha váll nélküli topot vagy ruhát kell felvegyenek: a hatalmas keblek ugyanis szabadon lengedeznek a legtöbb pánt nélküli melltartóban. Utóbbinak a férfiak persze örülnek, de a nők inkább kerülik ezeket a ruhadarabokat, mert roppant kínosnak élik meg, ahogy a hatalmas, rakoncátlan keblek úgy mozognak, ahogy akarnak. Most azonban ez változni fog, legalábbis ezt ígéri egy fehérneműgyártó…

A gyártó ugyanis kimondottan óriási keblű hölgyeknek tervezte ezt a pánt nélküli melltartót, és nagyon úgy fest, hogy a nőknek bejön; legalábbis az értékelésekben elég sokan dicsérik. 85E kosármérettel is kényelmes, vagy akár felette is, pedig már ez is óriási méretnek számít.

És bár a férfiak szeretik, ha a mellek szabadok, a nők fellélegeztek: ugyanis ez a melltartó gátat szab a keblek kilengéseinek.

címkék:
És ezeket olvastad már?