ÉLETMÓDI

Rosszul sült el az orális szex

A szexbalesetek akár halálosak is lehetnek, némelyik maradandó károsodással jár, míg egy részük szimplán csak röhejes. Kárvallottak beszámolói következnek.
  • Szerző: J.D.

Nem mindig repít földöntúli gyönyörökhöz az orális szex, ahogy az életben mindenhol, itt is félre tudnak csúszni a dolgok. A halálos balesettől kezdve a sürgősségi ellátással megúszható, vagy röhejes esetekig minden előfordult már a történelemben – és mióta internet létezik, mindenről értesülhetünk is. Összeszedtük szemtanúk beszámolóit a legbizarrabb balesetekről. Csak erős idegzetűeknek!

1. Az állkapocs

„Együtt voltunk a csajommal, én akartam örömet szerezni neki odalent. De annyira hevesen fogtam neki, hogy kiakadt az állkapcsom, és úgy maradtam. Nyitott szájjal.”

2. A péniszgyűrű

Félrenyeltem egy péniszgyűrűt, nem kaptam levegőt. Bepánikoltam, nem akartam elhinni, hogy így halok meg. Aztán ezen annyira elkezdtem röhögni, hogy elmozdult a gyűrű, és ki tudtam köhögni.”

3. A szakadás

„Ajakpiercingem van, az alsó ajkamon, hatalmas fém tüskével. Amikor a pasimnak csináltam, be akarta tolni a számba mélyebbre. Beleakadt a bőre a karikába, és az egyik kis tüske végighasította a fitymát. Nem is tudta kivenni, míg el nem távolítottam a piercinget. Utána soha többet nem hordtam ilyesmit.”

4. A macska

„A barátnőm a kanapén feküdt, én előtte térdeltem, és elkezdtem nyalni. Közben előjött a macskája, és miközben a csajon dolgoztam, a macska elkezdte nyalogatni a golyóimat. Bizarr volt.”

5. Az elveszett szeméremajak

„Lovagoltam a pasin, amikor kitalálta, hogy felhúz a szájához, hogy kényeztessen. De beakadt a lábam, és túl nagyot zökkentem, így a puncimmal a száján landoltam. Tiszta vér lett minden, véletlen leharapott egy hatalmas darabot a szeméremajkamból. Életem legrosszabb éjszakája volt.”

6. Az orrlyukak

Életem első orálját csináltam. A pasi lenyomta a fejem, amikor elment, de emiatt a cucc felszaladt a torkomba, és kijött az orromon. Nem kaptam levegőt, két kézzel integettem, hogy álljunk le, és persze azonnal kivettem a számból. Elég undorító volt.”

7. A veszélyes csípő

Egyszer egy pasi nekem csinálta, és amikor elélveztem, előrelöktem a csípőmet. Ezzel el is törtem az orrát. De nem hagyta abba, egy hős volt!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?