ÉLETMÓDI

Reggeli szex? Erre gerjednek a férfiak!

Tökéletes napindítás, rögtön, még a kávé előtt! Egészen biztos, hogy fel fogsz ébredni. Hogy is szeretik a férfiak? Most megtudhatod.
címkék:

Több kutatás bizonyította, hogy a szex közben termelődő boldogsághormonok fontos szerepet játszanak nemcsak a lelki, de a testi egészségünk megőrzésében is. Az biztos, hogy egy orgazmussal indítani a napot többet ér, mint vitamintablettákat szedni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123RF

A férfiak 87 százaléka imádja, ha a partnere reggel orális kényeztetéssel ébreszti. Ennél kellemesebbet el sem tudnak képzelni. Utána már egyáltalán nem érdekli őket, hogy az aktus hogyan fejeződik be. Teljesen megfelel nekik egy gyors menet az időhiány miatt, vagy egy hosszabb összebújás is.

Nedves élvezet!


Fotó: 123 RF

A legújabb felmérés szerint a férfiak szeretik a praktikus megoldásokat, szívesen kombinálják a kellemeset a hasznossal. Így a reggeli zuhanyzás közben imádnak összebújni a barátnőjükkel. Hogy miért? A válasz egyszerű: forró, gátlástalan szeretkezés, miközben tiszták maradtok. Tökéletes kombináció! Ennél jobban nem is indulhatna a reggel. Feltöltődtök energiával egész napra!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?