ÉLETMÓDI

A legtitkosabb női testrészt formázza meg a pajzán ékszerésznő

A női örömközpontról készít igencsak pikáns medálokat egy pajzán ékszerésznő. Kevesen ismerik a női intim tájék valódi formáját, ezért akarta mindenképpen megörökíteni. Mutatjuk!
  • Szerző:

Meglátta, valójában milyen a csikló, és beleszeretett a formába, állítja a pajzán ékszerésznő, Caroline Barrueco. Való igaz, kevesen vannak tisztában azzal, hogy a legtitkosabb női intim testrész milyen hatalmas, és micsoda különleges formája van. Sokszor nem csupán a férfiak, a nők se tudják, mit látnak, amikor megpillantanak róla egy fényképet. Nem volt ezzel másképpen a német ékszerésznő sem, aki úgy döntött: ékszerként önti formába a női orgazmus érzéki szervét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

A 34 éves Caroline mindig is foglalkozott szobrászattal és ékszerkészítéssel, méghozzá egy 3D nyomtató segítségével. Így nem csoda, hogy amikor meglátta a csiklót teljes pompájában, művészi küldetésének érezte, hogy készítsen róla egy szobrocskát. Ugyanis teljesen elborzasztotta, hogy leélt több mint harminc évet úgy, hogy fogalma sem volt róla, hogy ez a pikáns női testrész bizony nem csupán annyi, mint amennyi látszik belőle: hanem karjai vannak, végigér a nagy- és kisajkak alatt, és a hüvelybe is benyúlik egy része.

Fotó: Northphoto

Amikor elkészült a szobor, annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött: az egész női intimtájékot formába önti, méghozzá nem is akárhogy: kivehető csiklóval.

Fotó: Northphoto

A berlinben élő pajzán ékszerésznő úgy nyilatkozott egy alkalommal, hogy apró ékszereivel szeretne segíteni a nőknek abban, hogy jobban megismerjék a testüket, és ezáltal több és minőségibb orgazmusra legyenek képesek. Sokak szerint nagy szükség van az ilyesfajta felvilágosításra, hiszen felmérések szerint a legtöbb aktus során a férfiaknak van csak orgazmusa, a nőké elmarad. Ezen pedig csak az tud változtatni, ha a nők alaposan megismerik a saját intim tájékukat, és nem érzik tabunak a saját gyönyörüket.

Fotó: Northphoto

Abban szinte mindenki egyetért, hogy a cél nemes; de kérdés, vajon hányan fogják akár medálként, akár fülbevalóként viselni a pikáns darabokat. Hiszen akármilyen kevéssé ismert ez a tény a csikóról, akadhat, aki felismeri a pikáns formát egy fülbevalóban...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?