Létrehozva: 2021.07.25.

Út a gyönyörhöz: Valójában 10 féle módon lehet szexuálisan boldoggá tenni a nőket

Minden férfi tudja, hogy a női orgazmus lassan épül fel, és különlegesen hosszan tart. Ám azzal kevesen vannak tisztában, milyen sokféleképpen jutnak a hölgyek a csúcsra...

Minden férfinak érdemes megismerkedni azzal, milyen női orgazmustípusok léteznek; hiszen így rengeteget tanulhatnak a hölgyek gyönyöréről. Sokszor egyébként maguk a nők sem ismerik mind a tízet, hiszen van köztük olyan, ami váratlan helyzetben csap le. A szebbik nem tagjaira különösképpen igaz, hogy az orgazmus teljesen egyedi: van, aki percek alatt képes a csúcsra jutni, másoknak hosszú, érzéki előjátékra van szükségük, de olyan is akad, aki érintés nélkül jut gyönyörhöz. Mutatjuk, milyen orgazmustípusok léteznek!

Fotó: Shutterstock

1. A hátsó bejáraton érkező

Az anális szexet csak kevés nő szereti, de aki él vele, tudja, hogy egészen másfajta a csúcs, mint a hagyományos aktusnál. A férfiasság így nem a csiklót és a vaginát izgatja, ám a nyomás miatt a női szentély erogén zónái egyszerre indulnak be.

2. A pajzán duplázó

Vegyes orgazmusról akkor beszélünk, ha a nőnek egyszerre van hüvelyi- és csiklóorgazmusban része. Női élménybeszámolók szerint ebbe a fajta gyönyörbe az egész test beleremeg. Aktus közben sokszor a férfi a kezével a csiklót is izgatja; így van a legnagyobb esély erre a pikáns gönyörre.

3. A kebel-csoda

A mellbimbó-orgazmusra nem minden nő képes, no meg az se mindegy, hogyan izgatják a kebleket. De ha a férfi ért ehhez a pajzán játékhoz, akkor lehetséges, hogy pusztán a keblek izgatásától a csúcsra jusson a kedvese.

4. A mélyből jövő

A méhszáj izgatása is orgazmushoz vezethet, hiszen itt található az titokzatos A-pont. Ez olyan szexpózban lehetséges, ami a minél mélyebb behatolásra utazik. A méhszájból induló gyönyör egész testes élmény, és egy életre emlékeznek rá a nők, akiknek volt már benne részük.

5. A sportos

A nők kis százalékánál előfordulhat, hogy edzés közben, váratlanul csap le rájuk a gyönyör; ezt coregazmusnak is hívják. A core szó magot jelent, de itt a hát-, a has- és a medencefenék izmaira kell gondolni. Ha olyan gyakorlatot végez egy nő, ami ezt a területet edzi, akkor elképzelhető, hogy egyszer csak bombasztikus orgazmusban lesz része.

6. A leggyorsabb

A csiklóizgatás repíti a leghamarabb a csúcsra a nőket, sőt: sokan közülük csak erre az egyféle gyönyörre képesek, a vaginán keresztül, behatolással nem elégülnek ki. Ez az egyetlen olyan szerv az emberi testben, aminek kizárólag a gönyörszerzés a célja; és a legtöbb férfi tud is bánni vele.

7. Az elvesztett

Ez az egyetlen gyönyör, amit gyűlölnek a nők: amikor közelednek a csúcs felé, és valami lerombolja a hangulatot, így félúton elakad a gyönyör íve. A hölgyeknek ehhez nagyon kevés is elég, hiszen náluk a szex főként fejben játszódik le. Ha valami eltereli a figyelmüket, vagy olyasmi történik az ágyban, ami kevésbé esik jól, akkor könnyen elveszítik a gyönyört.

8. Az egész testes

Vannak nők, akiknek elég egyetlen egyszer, ujjbeggyel megnyomni a G-pontot, máris a csúcsra jutnak. Azért a többségnél ez nem ilyen egyszerű, de az tény, hogy a G-pont orgazmus mély és intenzív élmény.

9. A spriccelő

Külön fejezet a spriccelős orgazmus, amiről a férfiak csak addig hiszik, hogy nem létezik, míg nem talákoznak vele. Ilyenkor a női szentélyből tejszerű, áttetsző folyadék spriccel, és legtöbbször a G-pont izgatás okozza.

10. A sorozatos

Ez a legismertebb az orgazmustípusok közül, hiszen minden férfi tudja, hogy a nők képesek többször egymás után a csúcsra jutni, és sokan addig nem nyugszanak, míg a párjuknak legalább a kettő meg nincs. Némelyik nő ugyanazt éli át a második, harmadik alkalommal is, mint az elsőnél, de vannak hölgyek, akiknek a sorozatorgazmusnál minden egyes csúcs más-más gyönyört ad.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Videó: Ez a somogyi település a húsvéti dekorációk mogulja

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza