Létrehozva: 2017.07.24.

Orgazmusiskola: a legjobb trükkök, amiket mindenkinek ismernie kell

Sokszor maguk a nõk sem tudják, mi hozza lázba õket. Ha ezeket módszereket megismered, még az is lehet, hogy a végén te tanítod meg a csajod, hogyan szerezzen örömöt magának!

A női orgazmus nem csak a férfiaknak, a nőknek is rejtély, sokszor ők maguk se tudják, mitől gerjednének be igazán. Erre kínál megoldást egy olyan honlap, ahol egy egyszeri, magasabb regisztrációs díj megfizetése után a nők és az oldalra látogató férfiak mindent megtudhatnak a női örömszerzés rejtélyeiről. Az oldal különlegességét az adja, hogy tudományos kísérletek képezik az alapját az ott található oktatóvideóknak. Egy, az oldalra nemrég regisztrált nő megosztotta a tapasztalatait egy online magazin hasábjain.

A videók meglehetősen kitárulkozók, de egyáltalán nem pornográfok vagy ízléstelenek – és tényleg mindent bemutatnak, még olyan interaktív felület is van, ahol az érintőképernyő, vagy az egér segítségével ki lehet próbálni az orgazmuskeltő mozdulatokat egy virtuális vaginán.

1. Bemelegítés

Az aktus vagy önkielégítés elején fel kell ébreszteni az idegvégződéseket apró, finom mozdulatokkal. Az oldal adatai szerint a nők 76%-ának rengeteg ilyen izgalmi pontja van; hogy hol helyezkednek el, az teljesen egyéni. Az orgazmus eléréséhez minden pontot kényeztetni kell: egy kicsit itt, egy kicsit ott, majd visszatérni egyikhez-másikhoz…

2. Ismétlés

Ha megvan az izgalmi állapot, és úgy tűnik, közel az orgazmus, már nem a forró pontok közötti ugrás, hanem a leghevesebb reakciót kiváltó pont kényeztetése viszi tovább a nőt a gyönyör felé...

3. Fokozatosság

A nők zöménél a főszerep a csiklóé, ám sokaknak a direkt érintés túl intenzív, és kevésbé izgató. Ezért érdemes eleinte a körülötte lévő bőrön keresztül izgatni, apró mozdulatokkal kezdeni a kényeztetést, vagy valamilyen textilen, például bugyin keresztül indítani a játékot.

4. Körkörös mozdulatok

Az érintésre érzékeny, érzéki területek hol itt, hol ott bukkannak fel izgalmi állapotban a csiklón. Ezért kell lágy, körkörös mozdulatokkal felfedezni minden szegletét.

5. A dupla kör

Az egyik kéz a fenti körkörös mozdulatokkal stimulálja a csiklót. Ezalatt a másik alulról, ugyanígy körbe-körbe járva finoman kezelésbe veszi a vagina bejáratát.

6. Kitartás

A legtöbb nő képes a sorozatorgazmusra, azonban első alkalommal nem tudják, hogyan kell eljutni odáig – mert a biztonságot keresik, vagyis az első orgazmus után visszatérnek az izgatás legelejére, és ugyanazokat a mozdulatokat ismétlik. Érdemes új területeket, új érzéseket felfedezni.

7. Visszafogottság

A csúcs elérése előtti pillanatban vissza kell lépni egy kicsit: akár teljesen abba is lehet hagyni az izgató mozdulatokat egy picit, vagy lágyítani rajtuk. Frusztrálónak tűnhet, de bombasztikus orgazmushoz vezet!

8. Visszajelzés

Vezetni kell a férfit, akár szó szerint is kézen fogva megmutatni azokat a területeket, ahol eszméletlen jól esik az érintés, a lágy, cirógató mozdulatok…

9. Élet az orgazmuson túl

A legtöbben úgy élik meg a szexuális együttlétet, hogy van egy eleje (az előjáték), a közepe (az izgatás), aminek kizárólag az a célja, hogy orgazmus legyen a vége. Próbáld lineáris helyett inkább egy állandóan mozgásban lévő játéknak, folyamatnak felfogni az aktust, és minden érintést élvezni! Ha ugyanis folyamatosan azon jár az eszed, mikor jön az orgazmus, egy csomó nagyszerű pillanatot elmulasztasz.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zuglói iskolából tűnt el egy fiatal lány

origo.hu

Nagy a baj: Oroszország és Izrael a háborúról tárgyal

borsonline.hu

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

origo.hu

Megdöbbentő változás: így néz ki hatalmas fogyása után Király Viktor

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 17.: a Halak döntést hoz, az Ikrek tisztáz egy félreértést

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!