Létrehozva: 2021.03.17.

Kiderült, miért mondanak nemet a nők az orálra

Egy kutatás nemrégiben azt boncolgatta, hogy a hölgyek vajon miért mondanak időnként határozott nemet az orális kényeztetésre.

Mindezt valószínűleg egy pasi el sem tudja képzelni, hiszen ők sosem vetnének meg egy orális ajánlatot. Számukra nem is kérdés, hogy soha nem szabad elutasítani egy fergeteges orgazmussal járó orális szexet.

A Journal of Sex Research nagyszerű értekezése szerint, a legtöbb esetben azért utasítják vissza az orális szexet a nők, mert utána semmi kedvük viszonozni azt.

Úgy tűnik tehát, hogy sok hölgy inkább feláldozza a saját gyönyörét csak azért, hogy utána ne kelljen orálisan kényeztetniük a párjukat. Még jó, hogy azért rengetegen akadnak olyanok is, akik kifejezetten imádják a szájukban érezni a partnerüket, és kicsit sem vetik meg az ilyen kis játékokat.

A tanulmány egyébként úgy vélekedik, hogy nem véletlenül olyan adakozóak ilyen tekintetben a férfiak, mert ők ponosan úgy gondolják, hogy így könnyebben visszakaphatják a gyönyört. Egy biztos, a nőknek sokkal nagyobb szükségük van az effajta kis játékokra az orgazmus eléréséhez, így nem biztos, hogy jól teszik, ha visszautasítják azt.

Szakértők szerint egyébként a nagy orgazmus eléréséhez egy igazán spéci trükköt kellene bevetniük a férfiaknak és a nőknek egyaránt szájjal: ez pedig a beszélgetés. Nem árt tehát megdumálni a párunkkal, hogy mire is vágyunk igazán. Így érhetjük el elsősorban, hogy sokkal kevesebb visszautasítást kapjunk az ágyban.

Először feszélyezettebbek a nők

Mint annyi mindenhez, ehhez is türelmesen kell hozzákezdeni az elején, ugyanis a többség eléggé feszélyezett, amikor egy komolyabb kapcsolatra tervezett férfi először odadugja a fejét, azaz a nyelvét. Ilyenkor millió gondolat kavarog a fejükben: „Biztos, hogy elég tiszta vagyok?”, „Lehet, hogy előbb ki kellett volna mennem a mosdóba.”, „Most ezt ő is élvezi, vagy csak engem akar elkápráztatni?” , „Nem túl gyors ez még a kapcsolatunk elején?”… és így tovább. Amikor egy nő agyal, akkor képtelen a szexre koncentrálni, és ilyenkor semmi jó nem sülhet ki az egészből! A férfiak egy része emiatt vonhatja le azt a hibás következtetést, hogy a nők orális izgatása nem is olyan fontos. Ez nagy hiba, mert egy olyan férfi, aki igazán jól bánik a nyelvével, képes az előző kapcsolatok emlékét is elhomályosítani. Ne felejtsd el, a legtöbb nőnél az orális szex egyben a bizalom jele is, ezért légy türelmes és nagyon figyelmes az első alkalmakkor!

Így fogj hozzá!

Ne furakodj egyből oda és ne indulj be úgy, mint egy turbina! Az egészet sokkal messzebbről kezdd. A nők megőrülnek a vágyakozásért, olyankor már alig várják, hogy végre magadévá tedd őket. Először a nő nyakát vedd célba, majd lassan finoman és óvatosan indulj lefelé, majd a mell és a köldök simogatása és puszilgatása után folytasd a kedveskedést a comb belső területén, a térdhajlatban, egészen a lábujjakig. Majd vissza, de még mindig ne csókold meg a szeméremajkát, csak körözz az édesen hívogató és egyre nedvesebb terület körül. Hidd el, ha betartod ezeket a lépéseket, akkor a partnered minden gátlását levetkőzi majd és teljesen átadja majd magát neked. Azért arra vigyázz, hogy ne nyújtsd túl sokáig a bevezetőt!

Figyelj a nő rezdüléseire

A nő hatalmas orgazmusa érdekében fontos, hogy tudj időzíteni, mikor kell gyorsítanod, esetleg erősebben csinálnod. Figyeld a párod arcát és reakcióit, hogy milyen hatást is váltasz ki belőle. A testbeszéd ilyenkor sokat elárul, a keze ökölbe szorul, majd egyre hevesebben próbál ujjaival fogást találni a fejeden, hirtelen megragadja az ágytámlát, a csípőjét erőteljesen mozgatja, és egyre hangosabbak nyögései és a szaporább a lélegzete. Ezek fontos jelek, melyeket észre kell venned. Előfordulhat azonban, hogy összébb szorítja a lábait, kissé megugrik, eltolja a fejedet, vagy feljebb csúszik, amik egyértelműen azt jelentik, hogy változtass vagy lassíts, óvatosabban csináld, esetleg akár állj is le. A nők különbözően élik meg a csiklójuk izgatását, ezért nincs általános törvény a legjobb módszerre, az első kézből kapott információ a leghasznosabb. Megismételjük: beszélgess vele erről!  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véget ért Neymar csapatának rekordot jelentő győzelmi sorozata

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

Ennyi volt, lekerül a képernyőről a TV2 sikerműsora

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Drámai dolog történt a vonaton: sikoltozva kért segítséget gyermekéhez az anya

mandiner.hu

A Nike kissé merészre szabta az amerikai női atléták olimpiai meze bikinivonalát, a sportolók felháborodtak!

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

ripost.hu

Kiszivárgott: sürgősen költözne Katalin hercegné, az is kiderült, hová!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!