ÉLETMÓDI

Döbbenetes, mit tett a rendőr, miután rajtakapta az utcán szexelő párocskát

Egy orális szex a parkban önmagában nem lenne világméretű hír, még akkor sem, ha a rendőr tetten érte a párt. Azonban amit a hatósági közeg tett, az nem mindennapi...
  • Szerző:

Egy párocska úgy döntött Floridában, hogy jólesne egy kis spontán orális szex a parkban; ám pechjükre aktus közben rajtuk ütött a rend éber őre. A nyilvános szexért a világ minden táján büntetés jár, amit a párocska meg is kapott; ám nem is emiatt figyelt fel a nyilvánosság az esetre. Hanem azért, mert a rendőr szabadidejében erotikus történeteket szokott írni, így igencsak szemléletesre sikeredett a jelentése, amit az esetről írt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Ha novella lett volna, valószínűleg azt a címet adja a hivatalos jelentésnek, hogy fülledt orális szex a parkban; legalábbis a szöveg, amit a feletteseinek átnyújtott, megkívánt volna valami hasonlót. Ugyanis amikor a rendőrtiszt megírta a 48 éves Grant Mulder, és a 41 éves Lauren Baugh szabálysértéséről a jegyzőkönyvet, igencsak irodalmi leírást adott az aktusról. „A nő a hátán feküdt, hosszú combjait széttárta, így feltárult a titokzatos női szentély. Szeretője előtte térdelt, úgy hódolt az orális élvezeteknek.” – többek között ilyen sorokat vetett papírra, sőt, egy helyen meg is magyarázta, hogy „az orális szex nem más, mint az ajkak és a női intim részek egyesülése.”

A párocska egyébként egy meleg tavaszi napon, egy zsúfolt park kellős közepén adta át magát az orális szex gyönyöreinek, így gyakorlatilag bárki láthatta az egész akciót: motorosok, arra sétáló gyalogosok, de tökéletes látványt nyújtottak a felüljárón haladók számára is. „Némi alkohol is hevítette a párt” – fogalmazott a rendőr, és a jelentésében, immár hivatalosabb hangnemben azt is megemlítette, hogy a férfinak büntetett előélete van, állt már a törvény előtt rablásért és nagyértékű lopásért. A nőt 150 dollárra (kb. 45 ezer forint), a férfit 600 dollárra (kb. 180 ezer forint) bírságolták; hogy a rendőr jelentését értékelte-e valamiféle irodalmi zsűri, arról nincs információ, ám az biztos, hogy az internet népe imádta a részletes és pikáns bűnleírást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?