ÉLETMÓDI

Nézd meg a pasid orrát! Elárulja, milyen vele az orálszex

Minden nő arról álmodik, hogy már az első találkozásnál kiderüljön, érdemes-e folytatni az ismerkedést. Milyen jó volna, ha ez a szexuális teljesítményre is kiterjedne, aktus nélkül. Most figyelj!
  • Szerző: Z.B.

Sokszor hallhattuk, hogy a pasi lábmérete, alkarmérete árulkodik a hímvessző nagyságáról. Arról azonban már kevesebbet, hogy az orrtípusa is információval szolgál, mégpedig az ágyban való teljesítményéről. Most megmutatjuk, hogy melyik forma jelzi, hogy őrült mestere az orálszexnek!

1. Hegyes orr

A hegyes orr érzékenységre utal és arra, hogy nagyon gyengéd szerető. Imádja kényeztetni a partnerét. A hosszú előjáték híve, és biztos lehetsz benne, hogy nem csak a fő erogén zónákat fogja kényeztetni.

2. Kampós, nagy orr

Inkább az alapos randik híve, imád mindet jól előkészíteni, de nem egy nagy lepedőakrobata. Viszont, ha vezeted, nagyon jól végre tudja hajtani a kívánságaidat, és végül ötösre vizsgázik majd "nyelvtanból".

3. Egyenes orr

Zárkózott, óvatos személyiségre utal, de pontosan tudja, hogy mit akar, és meg is szerzi azt. Nem csapongó, ha kiszemel egy nőt, kitart mellette, és mindenben arra törekszik, hogy boldoggá tegye. Az első pár alkalommal kicsit tapasztalatlannak tűnhet, de csak kísérletezik, és azt nézi, mi a jó neked. Néhány alkalom után igazi mesterré válik, és tökéletesen ismeri a tested.

4. Erős orrnyereg

Kifejezetten alapos, de a megszokás könnyen magával ránthatja, ha szexről van szó. Ha újítani szeretnél, és változatosságra vágysz, akkor a kezedbe kell venni az irányítást, mert ő bizony nem fog kezdeményezni. Viszont, amit csinál azt alaposan és precizitással hajtja végre.

5. Pisze orr

Nagyon akaratos, és sokszor önző az ágyban. A legfontosabb, hogy megkapja, amit ő szeretne, és úgy, ahogy ő szeretné. Mindent megígér, de legtöbbször nem tartja be. Ha teheti, elblicceli az orális kényeztetést, persze magának kikéri. Ha megkéred rá, megteszi, de nem tartozik a kedvencei közé a nyelvmunka.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?