ÉLETMÓDI

Nem tud elmenni ez a férfi, és most erre vetemedett

Nem csak őt, egyre több férfit érint a rejtélyes állapot. Csakhogy annyira tabutéma, hogy egyáltalán nem beszélnek róla. Így gondolt egy merészet, és meghökkentő módon hívja fel rá a figyelmet.
  • Szerző: JD

Azt gondolnánk, rendkívül ritka jelenség, hogy egy férfi képtelen legyen az orgazmusra, pedig... Sajnos a 36 éves Ben érintett, életében összesen kétszer vagy háromszor tudott elmenni. Kiderült, hogy semmi szervi problémája nincsen – a szexuális blokknak valószínűleg pszichológiai gyökere lehet. Példája sajnos azt igazolja, hogy sokkal több férfit érint a probléma, mint az átlagember sejtené, ezért úgy döntött, felhívja rá a figyelmet. Méghozzá azzal, hogy London közterein meztelen fényképeket készít magáról, és azokat megosztja az interneten.

Az egész azzal kezdődött, hogy egyszer csak megjelentek a meztelen fényképek a közösségi médiában, és mivel a férfi arca nem látszik rajtuk, mindenki találgatott, ki lehet a meztelen ismeretlen, aki London nevezetességei előtt pózol. Végül nemrég felfedte kilétét egy tévés interjúban, ahol elmondta azt is, hogy az állapotával kapcsolatos tabukat akarja ledönteni a meztelenkedéssel.

 

The Naked Professor (@thenakedprofessor) által megosztott bejegyzés,

A személyi edzőként és életmód-tanácsadóként dolgozó férfi szerint meztelen fényképekkel lehet a legjobban felhívni a figyelmet egy problémára. Az orgazmusra való képtelenség ráadásul a harmadik leggyakoribb szexuális rendellenesség a férfiak körében, így véleménye szerint muszáj beszélni róla.

 

The Naked Professor (@thenakedprofessor) által megosztott bejegyzés,

Az interjúban elmesélte azt is, hogy nagyon korán, már 18 évesen szembesült azzal, hogy képtelen elmenni. Egészen harminc éves koráig nem is zavarta a dolog, mert szex közben ez a partner szempontjából nem is olyan nagy hátrány. Hiszen merevedése van, így órákig képes szeretkezni a nőkkel, és egymás után több orgazmust is okozni nekik. Azonban harminc éves korában rádöbbent, hogy egyáltalán nincs rendben, ha ő maga nem képes elmenni. Aztán elkezdte közölni a fényképeket.

 

The Naked Professor (@thenakedprofessor) által megosztott bejegyzés,

Nagy-Britanniában egyébként egyáltalán nem tilos anyaszült meztelen tartózkodni az utcán, ha valaki nem sért ezzel másokat vagy nem a szándékos megbotránkoztatás a célja. Ennek ellenére Ben mindig figyelt arra, hogy a fényképek készítésével ne zavarjon senkit, például hajnalban készítette őket, amikor senki nem jár az utcán.

 

The Naked Professor (@thenakedprofessor) által megosztott bejegyzés,

Az anorgazmia nevű szexuális zavar hátterében általában szorongás vagy stressz áll, és a betegek a legerősebb vágyfokozó ingerek ellenére sem képesek eljutni a csúcsra. A betegek többsége nő, de mostanában egyre gyakoribb jelenség fiatal férfiak körében is. Ben célja a figyelemfelhívással az, hogy a hasonló problémával küzdő férfiak ne érezzék magukat egyedül, kérjenek segítséget, és ne szégyelljék az állapotukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?