ÉLETMÓDI

Most kiderül a lényeg: így néz ki a tökéletes férfiasság a nők szerint

Futótûzként terjed a neten ez a meghökkentő videó. Meg is értjük e népszerûséget, mert ez a két perc elég sokakat érintő kérdésre ad választ.
  • Szerző: Ripost

Na szóval. Félre a tabukkal. Mekkora pénisz kell a nőknek, tényleg a méret-e a lényeg, és milyen egy kellemes megjelenésű, szépnek mondható pénisz? Ezekre a kérdésekre kapunk választ, ha megnézzük ezt a kis szösszenetet.

Megspórolunk egy angol tolmácsot neked, és azt inchet is átváltjuk centire, ugyanis a lényeg, hogy az ideális méret a hölgyek többségénél hét inch, azaz hét hüvelyk, azaz 17,78 cm.

 

Tegyük hozzá, hogy volt, aki szerint 15 cm, akadt egy idősebb hölgy, aki a 25 cm-es óriásokat tartja ideálisnak, ennek ellenére megdőlni látszik az a városi legenda, hogy a farokméret tekintetében a minél nagyobb, annál jobb tétel valósul meg.

 

A videó szerkesztői ezek után arra kérték a hölgyeket, hogy rajzolják is le, milyen az ideális pénisz. Ez az elején kicsit sokkolta az interjúalanyokat, de végül elkészültek a művek. A legviccesebb az a hölgy volt, aki az A4-es lap helyett kért egy másikat, mondván: ez a papír nem lesz elég nagy.

Forrás: player.hu

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?