ÉLETMÓDI

Mocskos pénzügyekről vallottak a párok: Döbbenetes sztorik

Kutatások bizonyítják, hogy a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Azonban sokszor nem is egyszerû szitukról van szó; hihetetlen meredek beszámolók keringenek az interneten...
címkék:
  • Szerző: jd

Egy párkapcsolatnak sarkalatos pontja, hogyan is állnak a pár tagjai a pénzügyekhez; nem vitás, hogy a legtöbb sunnyogás az anyagiak körül szokott lenni. De vannak olyan extrém esetek, amik minden képzeletet felülmúlnak. Egy névtelen fórumon férfiak és nők vallottak arról, hogyan is állnak a kényes témával.

„A pasim sokkal kevesebbet keres, mint én. Amikor randizunk, soha nem engedi, hogy én fizessek, ha le van égve, nem fogadja el, ha kölcsön akarok adni. Teljesen kiakaszt ezzel, hiszen én ezt szeretetből adnám, és fáj, hogy nem kell neki.”

„A barátnőm borzasztóan zsugori; soha nem vesz semmit, csak gyűjti, gyűjti a pénzt, és már annyi megtakarítása van, hogy kábé egy házat vehetne. De nem nyúl hozzá, és ezzel kicsinál.”

„Amikor randira megyünk, igyekszem olcsó kaját, piát rendelni, mert a pasim full csóró, mindig anyagi gondjai vannak -  de költeni akar rám mindenáron.”

„A pasim néha túltolja; annyit költ rám, hogy már szégyellem magam. Luxuslakosztály a szállodában, méregdrága vacsorák és utazások, olyan ékszer, amiért fél évet kéne dolgozzak egyébként. Nincs bajom azzal, hogy ajándékokat fogadjak el, de emiatt néha olcsó nőcskének érzem magam.”

„A csajom állandóan beszól, ha veszek valamit, pedig külön kasszán vagyunk. Folyton cseszeget, hogy spórolnom kéne, és ezen szinte naponta összeveszünk.”

„A barátom mindig fűzött, hogy keressek jobban fizető állást, de én szeretem, amit csinálok. Újabban nem mondja, de valahogy hűvösebb, távolságtartóbb lett, és szerintem szakítani fog velem, mert nem keresek annyit, mint ő.”

„Az én párom alkalmi munkákból él, azt mondja, vár a lehetőségeire, hogy művészként kitörjön. Csakhogy most én tartom el mindkettőnket, és én se keresek valami jól. A barátnőim szerint halál ciki, hogy hagyom, hogy a pasim élősködjön a nyakamon.”

„Utálom, amikor a pasim drága cuccokat vesz nekem, vagy elvisz nyaralni. Azt a pénzt félretehetné a kettőnk jövőjére is, például egy ház önrészébe.”

„Félek összeköltözni a pasimmal, pedig már megvan az időpont is, hogy mikor. Ugyanis folyton kölcsönkéreget tőlem; nem sokat, pár ezrest hetente, de soha nem adja meg.”

„Mindig le vagyok égve, a pasim meg tök sokat keres. Egyszerűen nem tudom tartani vele a lépést, de pénzt kérni meg nem akarok tőle. Ha felajánlja, akkor sem szoktam elfogadni.”

„A feleségem nem tudja, pontosan mennyit keresek; sokkal többet, mint amennyiről ő tud. Így a maradékot el tudom költeni magamra.”

„A csajom mindig azt mondja, hogy a pénz nem számít, attól még lehetünk boldogok. Ehhez képest, amikor le vagyok égve, nagyon bunkó velem.”

„A barátom mindig el akar vinni randizni: étterem, mozi, kávézó, sörözés – de soha nincs pénze. Semmi baj ezzel, kifizetem a részem, csak ez mennyire ciki már?”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?