ÉLETMÓDI

Minden, ami méret: Elképesztő tények a férfiasságról

Mindenki kíváncsi, mekkora lehet az átlagos péniszméret, de az adatok hitelessége ebben a témában mindig kérdéses. A legújabb kutatás viszont most az arcodba mondja az igazságot!
címkék:
  • Szerző: J.D.

A „milyen az átlagos péniszméret” egy olyan kérdés, amire eddig senki nem tudott olyan választ adni, ami minden bizonytalan férfit megnyugtatna. Most egy új kutatás épp ennek ment utána: meghatározták centiméterre pontosan, mekkora az átlagos péniszméret – és rövidebb, mint gondoltad volna! A kutatók 15.521 férfialanyt vontak be az adatgyűjtésbe a világ minden tájáról.

Összeszedték a méreteket és azok arányait az alanyok között, és azt is megállapították, hogy az erektált pénisz és a lankadt mérete között nincs összefüggés - tehát a lankadtan apró szerszám akcióban akár hatalmas is lehet. Ezért az átlagméret meghatározásánál a merev péniszt vették figyelembe.

1. 16 centiméter

A péniszek mindössze öt százaléka hosszabb ennél a méretnél. A férfiak 45%-a azonban ennél nagyobbat szeretne; egyúttal az is kiderült, hogy a legjobban az átlagos mérettel bíró férfiak aggódnak a péniszük hossza miatt, az átlagon alulival rendelkezők csak alig.

2. 7,6 cm vagy kisebb

Ez a méret számít a „mikropéniszként” definiált csoportba; a férfiak mindössze 0,14 %-a rendelkezik ekkora szerszámmal.

3. 13,1 centiméter

Átlagos méret erekciókor. Ennek ellenére a köztudatban az szerepel, hogy az átlag 19 centiméter, amikor feláll.

4. 9,2 centiméter

Ez pedig a lankadt pénisz átlagmérete. A nők 85%-a egyébként elégedett a partnere dimenzióival.

Ezen kívül kiderült az is, hogy nincs semmiféle látható testi jel egy férfin, ami arra utalna, mekkora méretekkel rendelkezik: vagyis tévhit, hogy a kézfej, az orr, vagy a láb mérete árulkodó lenne, ahogyan az életkor vagy a testtömegindex se függ össze vele.

Méretnövelés

A műtéti megoldásokon felül akadnak módszerek, amikkel az internet is tele van, és egyik bizarrabb, mint a másik. Indiában például súlyokat akasztanak a férfiasságra, míg Brazíliában mérges kígyó marásával akarják növelni a méretet. Mondanunk sem kell, hogy egyiket sem tanácsos kipróbálni otthon.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?