ÉLETMÓDI

Mi lapul a selyemkimonó alatt? Íme, a gésák legforróbb titka - fotókkal

A törékeny japán nők megkapó szépsége és a gésakultusz világszerte megigézi a férfiakat. De vajon mit rejt a lágyan leomló selyemköntös?
címkék:
  • Szerző: F.E.

Van abban valami finoman izgalmas, ahogy a kimonóba öltözött hölgyek kedveskednek, s kényeztetik a férfit a teaházban.

Ha ujjaid köré szeretnéd csavarni a pasid, egy gésarituáléval biztosan nyert ügyed lesz. Persze ehhez tudnod kell a legnagyobb titkot, vajon milyen szexi fehérneműt rejt a sejtelmes selyemköntös, ami évszázadok óta olyan izgatóvá teszi a gésákat. 

A japán hagyományok szerint tisztelet illeti meg a nő testét és lelkét, így a gésa minden esetben ápoltan, illatosan és "luxuscsomagolásban" érkezik az intim eseményekre.

A hatalmas meglepetés akkor jön, amikor a rizsporral porcelánra sminkelt vállakon finoman lecsusszan a selyemköntös és a férfi szeme elé tárul a női test elképesztően izgató látványa. A gésák fehérneműje ugyanis sohasem visszafogott, inkább határozottan vad.

A japán erotikus kultúra ugyanis arra épül, hogy a gésa szent küldetése szerint szolgálja a férfi gyönyörét. A művészi szintű hangszeres játék mellett ugyanúgy a feladata a legkülönbözőbb szexuális vágyak kielégítése. Ehhez igazodik a fehérneműje is!

Központi szerepet kap a melltartó, mely minden esetben különleges megoldásokkal és nagyon izgatóan takarja el a mellbimbót.

A melltartón leggyakrabban az ősi japán rituálé,  a kikötözéses bandázsszex elemei ugyanúgy felbukkannak, mint a romantikus virágmotívumok, így aztán azonnal a legbujább vágyakat kelti.

Nincs az a férfi, aki ellenáll egy ilyen felvezetésnek... De azért essék néhány szó a másik fontos holmiról! A gésabugyi ugyanúgy hergel, mint a melltartó! Többnyire magas derekú, klasszikus fazon, elképesztően izgató hátsó gombolással.

Ugyanakkor lehet alacsonyabb állású is, selyemszalaggal, masnival és áttört csipkebetéttel.

Ez a bugyi már a bandázsszex hangulatát idézi.

Pikáns megoldás latexszel és láncokkal - a japán intim öltözködésbe sok minden belefér.

Add meg a comboknak is ami jár!

Pláne nem lősz mellé, ha ezt a komplett randidresszt választod az otthoni gésamókához a kimonó alá.

 

 

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?