Létrehozva: 2016.08.26.

Melyik jegyben születtél? Így dobd fel a szexuális életedet

Gondoltad volna, hogy a születési idõpontod is segíthet abban, hogy még izgalmasabb legyen a szexuális életed?

Szerző Rózsa Dia

1. Kos

Személyiséged legszexibb vonásai: A Kosok rengeteg figyelmet igényelnek, és nem félnek attól sem, hogy ezt kinyilvánítsák. Vágynak  az izgalomra, ösztönzésre és kalandok nélkül el sem tudják képzelni az életet.

Az öröm forrása: A "fordított lovas" figura rád irányítja a reflektorfényt (na és a gömbölyű fenekedre), miközben kedved szerint válthatod a ritmust és a sebességet. Így sose unatkozol.

2. Bika

Személyiséged legszexibb vonásai: A Bika borzasztóan érzéki jegy. Fantasztikusan ismeri a saját testét, és minden porcikájával át tudja magát adni a szexuális örömöknek.

Az öröm forrása: Ebben a pózban rengeteg minden történik egyszerre - pont, ahogy te szereted. Ez a felállás teret nyújt a férfi számára, hogy izgassa a csiklódat, és talán még azt is eszébe jut, hogy egy vörös selyemsállal összekösse a kezeidet.

3. Ikrek

Személyiséged legszexibb vonása: Az Ikrek szeretik a változatosságot, a kísérletezést. Fontosabb számukra egy vadonatúj kihívás, mint maga a kielégülés.

Az öröm forrása: A tiéd a "flippermágus", melyben híd pozícióban vagy, testsúlyodat a vállaidon támaszkodva tartod, a férfi pedig térdelő helyzetben hatol beléd. Ha még nagyobbat akarsz villantani, emeld föl az egyik lábad, és helyezd partnered vállára; így a behatolás még mélyebb és érzékibb lesz.

4. Rák

Személyiséged legszexibb vonása: A Rák jegy szülöttei mindennél jobban szeretik az extrém közelséget partnerükkel. A valódi intimitást és a biztonságot értékelik legtöbbre. 

Az öröm forrása: Az "Om" a legtökéletesebb számodra. Nem is lehetnél közelebb a partneredhez, mint ebben a pózban. Olyanok vagytok, mint két, egymásba kapaszkodó kismackó!

5. Oroszlán

Személyiséged legszexibb vonása: Az Oroszlánok a szexben a dzsungel királynői. Minden pillanatban figyelmet és kényeztetést igényelnek. Szeretnek irányítani és szerepelni.

Az öröm forrása: A lovaglópóz megmutatja partnerednek, ki az igazi úr az ágyban – úgyhogy feltehetően régóta nagymester vagy ebben…

 6. Szűz

Személyiséged legszexibb vonása: A meglehetősen gyakorlatias Szüzek is képesek időnként elveszíteni az ágyban a fejüket. Készek kipróbálni bármilyen testhelyzetet, hogy felfedezzék a bennük rejtőző elemi ösztönt.

Az öröm forrása: Ez a póz tökéletesen megmutatja, hogy mi minden lakozik menned. Egyszerűen nem ismered azt a szót, hogy lehetetlen.

7. Mérleg

Személyiséged legszexibb vonása: A Mérlegek nagyon kapcsolatorientáltak. Fontos számukra az érzelmi kötődés. Ugyanakkor nem szeretik a gyakran ismétlődő, monoton dolgokat.

Az öröm forrása: A misszionárius túl eseménytelen a számodra, de a fordított kanál kicsit megbolondítja ezt az intim pózt. Szex közben ereszd ki bátran a hangod, biztos, hogy drámaibb lesz a hatás.

8. Skorpió

Személyiséged legszexibb vonása: A Skorpiók nagyon titokzatosak, és szeretik a meghitt, ugyanakkor uralkodó viszonyt az ágyban.

Az öröm forrása: A "szemtől-szembe" póz neked a legtökéletesebb, mert szereted kézben tartani a gyeplőt, és partnered minden mozdulatát irányítani.

9. Nyilas

Személyiséged legszexibb vonása: E jegy szülöttei nem szeretik, ha lenyomják őket, ám nagyra értékelik az önkifejezés szabadságát.

Az öröm forrása:  Táncolj a párod forró ölében, ez igazán neked való, kiélheted az összes csínytevő különcséged.

10. Bak

Személyiséged legszexibb vonása: A Bak jegyűek elővigyázatosnak tűnnek, közben ők az egyik legkéjsóvárabbak az összes jegy közül. Ha partnerükben megbíznak, képesek igazán bevadulni.

Az öröm forrása: A "talicska" póz nem egyszerű, de csuda jó móka. Mindig kapható vagy egy kis őrültségre, hisz így mutathatod meg igazán a valódi énedet.

11. Vízöntő

Személyiséged legszexibb vonása : A Vízöntők mindig készek valami egészen újat kipróbálni. Az érzelgősséget viszont zavaróan fölöslegesnek érzik szex közben.

Az öröm forrása: Mivel nem rajongsz a nyálas, egymásba gabalyodós szexért, a "G-mágust" neked találták ki. Ez a póz nagyon pikáns, és közben nem kell egymás arcába mászni.

12. Halak

Személyiséged legszexibb vonása: A Halak érzékeny, szenvedélyes, empatikus emberek, akik mindenkit boldoggá akarnak tenni. Az ágyban hajlandók a domina, vagy az alávetett szerepre is - a lényeg, hogy érzelmi kötődésük legyen a partnerükkel.

Az öröm forrása: A "varázshegyben" élheted ki legjobban az intuitív éned. Ez a póz egyenlő teret enged neked és partnerednek a játékra, miközben az érzelmi kapcsolódás is megtörténik, ahogy egymás arcában tükröződtök.

Szerző Rózsa Dia

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Farkast bukkant fel egy hazai városi erdőben

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza