ÉLETMÓDI

Megőrültek a férfiak a péniszgyűjtő nő ötletétől, iszonyatosan beszóltak neki

Egy kutatónő arra kérte a pasikat, küldjenek neki online felvételeket a férfiasságukról. Olyan reakciót váltott ki ezzel a férfiakból, hogy inkább lefújta az egész kutatást. Csakhogy addigra már képtelenség volt megállítani a lavinát...
  • Szerző: JD

Bizarr hír járta be a sajtót: egy nő férfiak tömegét kérte arra, hogy küldjenek neki fényképet a péniszükről. Bár kutatóként egészen más célja volt ezzel, mint amire a többség elsőként gondol, az internet népe nem kímélte a felhívást közzé tévőt. Emiatt a szociológiával foglalkozó nő kénytelen volt leállítani a kutatást. Ám a kommentek, amiket kapott – mindenki szórakoztatására – fent maradtak a neten.

A férfiak ugyanis nemcsak az online kérdőívet, de a Missouri-i Egyetem Facebook oldalát is szétpoénkodták és -trollkodták. Íme a legerősebb vélemények!

„Elég lett volna felugrania egy online társkeresőre egy fél órára, új belépőként rengeteg péniszfotót kapott volna” – javasolta egy fiatal nő.

„Elhiszem, hogy fontos a kutatás, de képeket gyűjteni nagyon rossz ötlet. Elég egy hacker, és máris minden felvétel nyilvános a neten. Névvel, lakcímmel, centiméterrel” – aggodalmaskodott egy férfi.

A trollok akkor sem kímélték az egyetem oldalát, amikor bejelentették, hogy lefújják a kutatást.

„Én is csináltam ilyen kutatást, amikor huszonéves voltam, csak én nem fotón gyűjtöttem a péniszeket– írta egy nő.

„Vissza akarom kapni a fotóimat, ha így áll a dolog. Órákat töltöttem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő megvilágítást és szöget a felvételhez. Mindegyik egy művészeti remek” – jegyezte meg egy férfi.

A kutatónő meggyőződése, hogy a pénisz mérete és a férfiúi önbizalom igenis összefüggnek – és nem csak az ágyban, de az élet minden területén. A kudarcba fulladt felhívást követően bizonyára más módszert fog találni az elmélete bebizonyítására.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?