ÉLETMÓDI

Még a legéhesebb férfit is lelombozza, ha a nő ezt teszi szex közben

Vannak olyan mozdulatok, amik egyből hazavágják a légyottot. De nem csak a nők érzékenyek erre: a férfinak is elmegy az élet- meg a szexkedve, elég egyetlen mondat vagy gesztus...
címkék:
  • Szerző:

Akármilyen nagy a vonzalom, még a legéhesebb férfi is teljesen lehervad egy-két furcsára sikerült női mondattól vagy mozdulattól. Általában ezt a férfiak csak egymás között szokták kibeszélni, úgy, hogy női fülek lehetőleg ne hallják; de az interneten is alaposan kivesézték a témát. Mutatjuk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123 RF

1. „Én nem értem a csajokat, miért nem lehet szex előtt elmenni mosdóba. Tök sokszor jártam úgy, hogy akció közben leállított, hogy ki kell mennie pisilni. Nehéz utána újra felvenni a fonalat.”

2. „Amikor színleli az orgazmust. Egyből észre szoktam venni, de fogalmam sincs, mit mondhatnék neki. Borzasztó érzés.”

3. „Nem szeretem, amikor a nő lesüti a szemét akció közben, és kerüli a szemkontaktust. Látszik olyankor, hogy szégyell meztelen lenni előttem, és ez teljesen elveszi a kedvem az egésztől.”

4. „Egyszer egy csajom azt hitte, vagány lesz, ha olyan szavakat használ, mint a pornószínésznők. Nem tehetek róla, elkezdtem röhögni. Ő megsértődött, és vége is lett a szexnek.”

5. „Én nagyon nehezen jövök izgalomba, ha a csaj egy szót se képes szex közben kinyögni, de volt is, hogy abba kellett emiatt hagynom az akciózást.”

6. „Ha bejön a kutya vagy a macska a szobába, miközben fűrészelünk. Nekem attól végem van. Képtelen vagyok úgy szexelni, hogy közben néz egy háziállat.”

7. „Egyetlen egyszer fordult elő velem, hogy a csaj az ágyban benyögött valami olyasmit, hogy mennyivel jobb vagyok, mint az exe, és akkor vége is lett az erekciómnak.”

8. „Egy csajjal azért nem lett semmi a kapcsolatból, mert amikor először szexeltünk, fogta a mobilját, és lőtt egy szelfit.”

9. „A barátnőm egyszer folyamatosan az órát figyelte szex közben, mondtam is neki, hogy szerintem hagyjuk abba. Kiderült, hogy egy fontos hívást várt; aztán megbeszéltük, hogy ilyenkor inkább ne bújjunk ágyba, egyikünknek se jó.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?