ÉLETMÓDI

Majd szétrobbannak a mellei ennek a német nőnek, és még nincs vége

Rá se lehet már ismerni az egykori szőke szépségre, és nem csupán a barnítószerek miatt: a hatalmas idomokkal rendelkező Martina a végletekig nagyobbíttatja a kebleit. Nem titkolt célja, hogy övé legyen a világon a legnagyobb...
  • Szerző:

Hófehér bőre és tejfölszőke haja volt, mielőtt először a kés alá feküdt: a német Martina Big melanin injekciókkal barnította a bőrét, és számtalan plasztikai beavatkozáson esett át, hogy elérje azt a külsőt, amire mindig is vágyott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

De leginkább a kebleire büszke: tekintélyt parancsoló méretei miatt azonnal feltünést kelt. Ahogy egy újságnak nyilatkozta, egy-egy keble nyolc kilót nyom.

A hatalmas súly miatt rendszeresen edzi a mell- és hátizmait, és speciális melltartót visel. De ez a méret még mindig nem elég neki: szeretné, ha a mellei még hatalmasabbak lennének. Egy pont után ez plasztikai műtéttel nem megoldható, de Martina speciális implantátumot kapott. Így nem kell többet kés alá feküdnie, ha növelni akarja a kebleit, mindössze egy kis felöltésre van szükség. Ebből az elmúlt két évben már 11-szer volt része.

Legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy megosztott magáról egy fotót a műtétsorozat és a barnítás előtti időszakból – és a mostani külsejével is felvette ugyanazt a ruhát. Döbbenetes a különbség…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?