ÉLETMÓDI

Szex nemcsak haladóknak: eszméletlen gyönyört hoz a macskapóz

Garantált orgazmust ígér a nőnek a pikáns macskapóz, ahol minden a férfi kitartásán és ügyességén múlik. Egyáltalán nem nehéz, és a különleges gyönyör miatt érdemes kipróbálni!
  • Szerző:

A macskapóz betartja, amit ígér, és tényleg a női gyönyör kiteljesedését veszi célba. Alapjaiban forgatja fel a jó öreg misszionárius pózt: a simuló macska ezúttal a férfi, akinek meglehetősen leleményesnek és kitartónak kell lennie. Ugyanis ez a póz egyszerre veszi célba a csiklót és a vaginát is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A macskapóz a misszionárius továbbfejlesztett változata. Fotó: 123 RF

A legtöbb nő ugyanis hüvelyi orgazmusra egyáltalán nem képes, szüksége van gondoskodásra és figyelemre a csiklónak is. Pont ez a gond a hagyományos misszionárius pózzal, ahol minden nyomás és érintés a vaginában összpontosul. Macskapózban azonban nem így van: itt a női szentély minden pontja gyönyörben részesül.

Bár a testhelyzet ugyanaz, vagyis a nő fekszik a hátán, a férfi pedig ráborul, a pikantéria a behatolás után jön. Ugyanis a sima előre-hátra mozgás helyett a pasi előredől, és a nő teste mentén simul fel-le…

Ennek hatására a férfi szeméremcsontja érzékin simogatja és izgatja a csiklót, miközben persze a pénisz is teszi a dolgát odabent. Akció közben a férfi igyekszik minél szorosabban a nő teste mentén csúszkálni, és ehhez bizony kell némi erőnlét, hiszen keményen dolgoznak a karok is, amikkel tartja magát. A férfiasság méretétől függ, hogy milyen mély legyen a behatolás, így közben az is igényel némi rafinériát a férfitól, hogy ezt meg is tartsa. Az eredmény azonban bombasztikus.

Ugyanis a macskapóz szexkutatási adatok szerint is minden nőnek csúcsorgazmust okoz sőt: azoknak, akik képesek hüvelyi- és csiklóorgazmusra is, dupla lesz a gyönyör. A siker titka a lassú, ütemes ritmus, a megfontolt mozdulatok, és a megfelelő szög eltalálása. Minden nő és férfi más, ha nem sikerül elsőre a tökéletes pózt felvenni, a nő csípője alá kerülhet egy párna, hogy tökéletes legyen a behatolás szöge. És természetesen az, hogy macskapózban folyik az aktus, nem zárja ki az egyéb élvezeteket sem, például a szexjátékszerek használatát…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?