Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.10.09.

Bizarr vallomások: Elárulták a nők, mivel csapta ki a biztosítékot a férfi az első randevún

A nőknek se könnyű a társkeresés; sok kínos randi előzi meg, míg megtalálják az igazit. Egy online fórumon magyar hölgyek meséltek sztorikat, és akadnak közöttük igazi gyöngyszemek...

Akár online társkeresőn, akár máshol keres társat az ember, sok kínos randi akad, mire megtalálja élete párját. De valószínűleg nem számított több száz hozzászólásra a témában az a magyar nő, aki egy online fórumon arra kérte hölgytársait, meséljenek arról, melyik volt a legcikibb randevújuk. Egymás után jöttek a hölgyek a történetekkel; némelyik hátborzongató, van, amelyik kifejezetten vicces, de a sok kínos randi ellenére is az volt a végkövetkeztetés, hogy a társkeresést nem szabad feladni. Ezekből a történetekből válogattunk, némelyik igencsak meredek!

Fotó: Pexels.com

„Elmentem a megbeszélt randira, de nem láttam a pasit sehol. Viszont ácsorgott ott vagy öt-hat melós, és engem stíröltek. Amikor hazaértem, chaten kérdőre vontam a srácot, hol volt. Azt írta, az apja ment el helyette, hogy megnézzen engem. Sajnos nem tetszettem az apjának, ezért nem akar már találkozni.”

„A randik jók voltak, a szex volt kínos. Kerestem odalent a lényeget, de nem találtam, olyan kicsi volt neki. Azt mondta, ne nyúlkáljak oda, mert ott rettentően csikis. Nem volt több randi.”

„Annyira kölyökképű volt, hogy az első randin elkértem a személyijét, mert nem hittem el, hogy annyi idős, amennyinek mondja magát. Azóta házasok vagyunk.”

„Nem tudtunk sehova beülni enni a járvány miatt, de gálánsan felajánlotta, hogy egy konzervre meghív. Nem lett végül randi.”

„Beültünk enni valahova; ő rendelt magának, aztán halkan megkérdezte, hogy ugye amit én rendelek, azt kifizetem magamnak? Mert nincs nála elég pénz.”

„Amikor odaértem a tali helyszínére, láttam, hogy éppen egy hatalmas lángost eszik. Jól megküldhette fokhagymával, mert amikor rám köszönt, majdnem elájultam a leheletétől. Pár perc alatt leráztam.”

„Az egész randi alatt a volt barátnőjéről beszélt, a végére teljesen kész voltam már tőle. Aztán a randi végén kért tőlem pénzt buszjegyre, mert nála nem maradt elég.”

„Beültünk egy hamburgerezőbe. Kikért magának egy csomó kaját, legalább öt adagot: hamburgert, krumplit, egy hadseregnek is elég lett volna. Kérdezte, kifizetem-e, mert az anyukája nem adott neki pénzt. Már ez se tetszett, de gondoltam, mindegy. Pár perc alatt felfalt mindent, aztán elvette az én kajámat, hogy még éhes, és ha gondolom, vegyek még magamnak. Ennél a pontnál álltam fel az asztaltól.”

„Első találkozó volt; rögtön az elején rálépett a lábamra, és eltörte a lábujjamat. Hét órát ültünk a sürgősségin két üveg borral.”

„Végig, amíg tartott a randi, az anyjáról beszélt, de megállás nélkül. Szóhoz se hagyott jutni. Aztán, amikor elköszöntünk, közölte, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, szeretne még találkozni. Közöltem, hogy én viszont nem szeretnék.”

„Egy sebésszel randiztam, aki egyfolytában olyan horror-sztorikkal traktált, hogy kiből mit műtöttek ki. Kést a fejből, villát a szemből, ilyenek. A sokadik után felálltam, és mondtam neki, hogy rosszul vagyok, nem fog ez így működni...”

„Első szex. A pasi fél perc alatt elment, szinte be se dugta, máris vége lett. Aztán megkérdezte, én is elmentem-e. Teljesen kiakadtam, aztán elmentem zuhanyozni. Mire visszatértem a szobába, már nem volt a lakásomban; kisurrant, a kulcsot visszatette a helyére.”

„Kínai kaját ettünk, és amikor hazakísért, pont a házunk előtt lett rosszul. Belehányt egy kukába. De azért búcsúzáskor meg akart csókolni, amit nyilván nem hagytam neki.”

„Helyes volt meg aranyos, jókat beszélgettünk neten, szóval eléggé vártam a randit. Meg is láttam rögtön, ahogy a helyszínre érkeztem, de amikor rám köszönt, és elmosolyodott, megláttam, hogy elöl egyetlen foga sincs. Teljesen kiábrándultam, gyorsan leráztam és hazamentem.”

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

magyarnemzet.hu

Kovács István nullás osztályzata, a BL-beli teljesítményéért is kapott már büntetést

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Mondjanak értem egy imát" - Daganatos a gyászoló Edina, aki már két gyermekét is eltemette

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!