ÉLETMÓDI

Kifakadtak a férfiak: Ezért utálják feleségük körül a barátnőket

Nem szokás beszélni róla, pedig elég gyakori probléma, hogy a férfi ki nem állhatja a párja lánybarátait. Egy internetes fórumon beszéltek arról, mivel idegesítik őket a legjobban a barátnők. Figyelem, nők számára igencsak felháborító ez a lista!
  • Szerző: jd

A barátnővel a korábban egyedülálló férfi legtöbbször egy hatalmas női társaságot is kap bónuszként, és bizony, nem mindannyian szeretik a csiripelő siserehadat. Egy internetes fórumon kibeszélték a férfiak, mi idegesíti őket a legjobban a párjuk barátaiban, és nem válogatták meg a szavaikat…

1. „A csaj legjobb barátnőjével jóban kell lenni. Ha nem vagy szimpatikus a legjobb barátnőnek, akkor neked reszeltek.”

2. „Ki nem állhatom, hogy a feleségem folyton a telefonján lóg, mert van egy barátnője, aki szingli, unatkozik, és folyton siránkozik neki a chaten. És ha a párom nem ír vissza, mert mondjuk velem van, akkor jön a sírás, engesztelés, vigasztalás…”

3. „Utálom a csajom barátnőit, buta libák mind, és folyton vásárolni akarják hívni az én nőmet, hogy szórja ő is a pénzt.”

4. „Az én csajomnak nincsenek barátnői. Fiú barátai vannak, akikkel mind kavart már, és van, akivel évekig járt. Borzasztó féltékeny vagyok, amikor valamelyikükkel lóg, meg persze amikor összefutunk egyikükkel, az eszméletlen kínos. A másik pasi úgy néz rám, mintha tudná, mit kapok az ágyban, meg mintha azt is, hogy milyen hárpia tud lenni a barátnőm néha.”

5. „Egyik barátjának se jövök be, halál kínosak a közös bulik. Valamiért a fejükbe vették, hogy nem vagyok méltó arra, hogy vele járjak, és mindig beszólogatnak, jobb esetben levegőnek néznek.”

6. „Azt hiszik a barátnői, hogy milyen lazák és viccesek. Közben meg minden hétvégén elmennek inni, szerintem drogoznak is, és én félek, hogy rossz útra térítik a csajomat.”

7. „Folyton flörtölnek velem a barátnői, iszonyat gáz, ahogy viselkednek; sokszor úgy, hogy ő is hallja. Engem annyira nem zavar, de a csajomat borzasztóan idegesíti. Nem szoktam neki mondani semmit, szerintem magától rá fog jönni, hogy ezek nem valódi barátok.”

8. „Én azt utálom, hogy mindent tudnak rólam, a kapcsolatunkról, és a szexuális életünkről is. Látom rajtuk. A csajok képtelenek csendben maradni, mindent kibeszélnek a pasijukról.”

9. „Úgy beszélnek vele a barátnői, mintha a lábtörlőjük lenne. És tudom, hogy a nőknél van rangsor, hogy ki a legszexibb, és a többi csak az ő udvarhölgye lehet, mégis nagyon felbosszant, néha meg tudnám ütni őket.”

10. „A barátnőm legjobb barátja állandóan bajban van: pénzt kér kölcsön, otthon felejt valamit, a barátnőm meg megy, és segít, segít… És közben lemond randikat velem, elfelejt visszahívni, mert Timi megint szomorú…”

11. „Az én párom legjobb barátnője nagyon aranyos, csak egy dolog idegesít. Hogy amikor találkozunk, mindig elmondja, mekkora főnyeremény vagyok, örül, hogy összejöttünk, és mindig megkérdezi, nincs-e még egy ilyen a baráti társaságomban, mint én, és ha van, hozzam össze vele.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?