ÉLETMÓDI

Így viszonyulnak a szexhez a tetovált nők: Elképesztő tudományos tények

Egy neves amerikai egyetem arra volt kíváncsi, hogy vannak-e különbségek a tetovált és a tetoválatlan emberek szexszokásai között. Döbbenetes eredménnyel zárult a kutatás.

A Miami Egyetem kutatói átfogó tanulmányt készítettek arról, hogy a tetovált emberek, ezen belül is a nők szexszokásai eltérnek-e, és ha igen, miben pontosan a tetoválatlan társaikétól - írja a Mirror.

A kutatás egyik vezetőprofesszora, Karolin Mortensen elmondta a brit lapnak, hogy több mint 2 ezer személy szexuális szokásait vizsgálták meg egy különleges tudományos módszertan segítségével. A vizsgált személyek között körülbelül fele-fele arányban voltak tetovált és tetoválatlan emberek, férfiak és nők.

A reprezentatív kutatás legfontosabb eredményeként a szakember azt jelölte meg, hogy a tetovált emberek kockázatkereső személyek és lényegesen bevállalósabbak - szexuális értelemben is. Például nem feltétlenül védekeznek egyéjszakás kalandok alatt.

A kutatásból továbbá kiderült, hogy a tetovált emberek nagyobb eséllyel dohányoznak, több közöttük a büntetett előéletű és  nagyobb valószínűséggel szenvednek valamilyen mentális betegségtől. Az eredmények tükrében továbbá az is kijelenthető, hogy a tetovált embereknek valamivel több a szexpartnerük, mint azoknak, akiknek a bőre nincsen kivarrva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?