Létrehozva: 2018.07.25.

Így szereznek maguknak gyönyört titokban a férfiak

Mi történik akkor, ha a pasi egyedül van, és rátör az izgalom? A lehetõségeknek csak a képzelet szab határt! A legjobb tippek, technikák és segédeszközök - a többi már csak fantázia kérdése...

A férfiak csak nagyon kevés esetben nem maszturbálnak: akkor, amikor egy új kapcsolat hevében égnek és partnerüknek hasonló a libidója.

Egyébként szinte kivétel nélkül szeretnek magukhoz nyúlni, elütve így az időt, vagy amikor egyszerűen egy kellemes élményre vágynak. Az okok közt persze első helyen az áll, hogy iszonyatosan be vannak gerjedve. És ilyenkor a csúcsra jutás mikéntje nagyon sokféle lehet.

Érdemes átfutni az alábbi összeállítást, hogy a tippeket felhasználva még élvezetesebbé tehesd az öngyönyör pillanatait.

1. Mindig van új a nap alatt

A megszokás és rutin a szexuális élet megrontója. Mindenképp próbálj ki új technikákat, fedezd fel testedet és azt, mit is szeretsz igazán, hogy még erőteljesebben éld át az orgazmust.

2. Válts pozíciót

Több kutatás is kimutatta, hogy a férfiak szinte mindig ugyanabban a pózban szeretnek maszturbálni. De próbáltad már állva? Esetleg a herékre koncentrálva, azokat dörzsölve és közben a pénisz makkját izgatva elélvezni? Itt az ideje akkor.

3. Mindkét kéz használata

Sokkal izgalmasabb, mint eggyel végigvinni gyorsan a menetet. Ha mindkét kezedet beveted, akkor az általuk kiváltott intenzitás kiváló alkalmat nyújt a dörzsölős, húzogatós, síkosítós-makkdörzsölős maszturbációhoz.

Lapozz a folytatáshoz!


4. Edging technika - irányított ejakuláció

A megáll és elindul váltakozásán alapszik, segít elsajátítani azt a képességet, hogy képes legyél fenntartani erekciódat anélkül, hogy mozgatnád a csípődet. Pozícióváltáskor is megmarad az erekciód, vagyis akkor is, ha semmilyen inger nem ér közben.

A technika lényege, hogy amikor orgazmushoz közeli állapothoz érsz, akkor hagyd abba a maszturbálást úgy 3-4 percre, majd kezdd újra. Ezt játszd el, ameddig csak bírod, és a végén éld át a csúcsrobbanást.

5. Síkosító

Enélkül ne is kezdj bele. Mindig legyen nálad kéznél egy minőségi, lehetőleg vízbázisú típus, melyet később a partnereddel is tudsz használni, amennyiben óvszerrel védekeztek. Sok kellemetlenségtől és fájdalomtól kíméled meg magad, ha így teszel.

6. A szorítócsavar technika

Síkosítóval bekent kezedet helyezd a péniszedre úgy, hogy a hüvelykujjad a köldököd felé mutasson. Ezután kezdd el mozgatni a csípődet anélkül, hogy különösebb nyomást gyakorolnál a péniszre. 

7. Szexjátékok

Bármennyire is élvezetes az egyszerű és megszokott önkielégítés, az élvezetek további növelésére számos játékszer áll rendelkezésre. Vízbázisú síkosító itt is kötelező, majd használat után a fertőtlenítés. 

Lapozz a folytatáshoz!


8. Maszturbációs kellékek

A legnépszerűbbek a piacon a maszturbátorok, melyekkel igen kellemessé válik az önkielégítés. Ezek általában bőrtapintású anyagból készülnek, de nem ritka a szilikon típusú sem. Fajtájuk szerint lehet vibrációval vagy más mozgómotorral ellátott és sima kialakítású is. 

 

9. Péniszpumpa

Eredetileg pénisznövelésre és erekciós problémák kezelésére hozták létre, azonban sokan használják szexjátékként. A pumpálás során a vákuum hatás miatt a péniszed térfogata megnövekedik, ennek pedig érdekessége, hogy a pénisz hossza ugyan érzéketlenebb, de a makk felülete a kitágult pólusok miatt érzékenyebb lesz.

10. Prosztata izgatók

Érdekes, hogy a legtöbb férfi sosem fedezi fel a legelfeledettebb erogén zónát, a prosztatát és az ott található G-pontot. A hölgyekkel ellentétben a férfi G-pont felfedezése és izgatása tabunak számít, sőt, legtöbben egyből elutasítják a témát.

Ha ennek ellenére úgy érzed, te is szeretnéd felfedezni az élvezetek egy teljesen új világát, akkor érdemes beszerezned egy férfiak számára tervezett vibrátort vagy prosztatamasszázst.

11. Csináld legalább háromszor egy héten

A maszturbálás nemcsak keményebb erekciót ad, de a prosztatád egészségére is jótékony hatással van. Arról nem is beszélve, hogy utána sokkal kellemesebben fogod magad érezni.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

magyarnemzet.hu

Beteljesült Zelenszkij álma: titokban nagy hatótávolságú rakétákat kapott Amerikától

mindmegette.hu

Így lesz újra illatos és ragyogóan tiszta a függöny

vg.hu

Megkérdezték a magyar fiatalokat, milyen autót vennének – nem erre a válaszra számítottak

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

travelo.hu

Különleges, ám rendkívül mérgező növény nyílik a Hortobágyon és erdeinkben

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól