Létrehozva: 2016.09.20.

Így érintsd meg a férfit, és kirobbanó lesz a gyönyör!

Ha ezeket a technikákat ellesed, egy pillanat alatt a mennyekbe repítheted a párod! Íme a legjobb fogások, amiket neked is be kell vetned a hálószobában! Mutatjuk, hogyan csináld!

Gondoltad volna, hogy a pasidat ugyanúgy izgatja szex közben, ha érzékien végigsimítod, vagy ha lassan és forrón végignyalod a teste néhány pontját? De ha finoman megharapdálgatod , akkor is borzongva fogja élvezni a kéjt, amit okozol neki. Nem a pénisz ugyanis a férfi egyetlen erogén zónája: számos más izgatható területet találsz  testén.

Mutatjuk, mely pontok vezetnek az áttörő gyönyörhöz:

1. Az F-pont

Pontosan a makk alatti érzékeny részt jelenti. Mivel ezen a területen rengeteg idegvégződés található, használd a nyelved, és lágy, körkörös mozdulatokkal kényeztesd.

2. Talpak

Tudtad, hogy a harmadik lábujjtól lefelé, a talp egyharmadánál, annak a kis gödröcskének a közepén van egy pont, aminek a nyomásával az egész testben serkentheted a vérkeringést? A terület stimulálása vérbőséget okoz a péniszben is, melynek szemmel látható eredményét te magad is megtapasztalhatod. Máris szívesen adsz egy kiadós talpmasszázst a pasidnak, igaz?

 

3. A P-pont

Köztudott, hogy a prosztatát sokszor a nők G-pontjához hasonlítják, mégis sok férfi irtózik tőle, hogy megérintsd a fenekét. Pedig ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen be kell hatolni, elég ha a nyelveddel, vagy az ujjaiddal játszadozol picit. Figyelj arra, hogy semmiképp ne okozz fájdalmat, sokat segít, ha bőven használsz síkosítót.

4. Hüvelykujjak

Meglepő, de a hüvelykujj is erogén zónának számít! Szex közben kezdd el szopogatni, és tutira még jobban felforrósodnak az események! Nem csoda, hiszen ez olyan érzés neki, mintha egyszerre lenne benned, és kényeztetnéd orálisan.

5. Ahol a popsi és a comb találkozik

Egy érdekesség: tudtad, hogy az elfenekelés azért működik, mert ez a hajlat szintén tele van érzékeny idegvégződésekkel, aminek a stimulálása szexuális izgalmat okoz? Egy olajos masszázs a popsi alatt, és ki tudja, meddig mentek még el?

6. Keresztcsont

Ez az a két kis szexi rés, ami a derekán, a gerince két oldalán található! És ennek még funkciója is van? Fektesd a hasára, ülj rá a hátára, és adj neki egy lazító masszázst! Ettől nemcsak elengedi az aznapi stresszt, de hamar rád is fog hangolódni!

7. Mellbimbók

A férfiak is megőrülnek érte, ha a mellbimbójukat szeretgetik! Nem csoda, hiszen ez egy nagyon érzékeny terület, ezért először csak finom nyalogatással kezdj, később viszont jöhet egy kis harapdálás is!

8. Golyók

Aranyszabály, hogy orális szex közben soha nem szabad kihagyni a heréket sem! Viszont, ha ezen túl vagytok, és fokoznád a szenvedélyt, igyál valami meleget, például teát. Mielőtt lenyelnéd, hagyd, hogy jól átjárja a hőfok a szádat, és csak ezután térj vissza a golyókra. Ettől a meleg, nedves nyalogatástól azonnal el fog durranni!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Igazságtalan döntés volt? A PL-csapat harcol Kerkez Milos eltiltása ellen

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Ezt ha meglátja a Petike… na abbul baj lesz!” – nem hiszed el, kinek üzent nyilvánosan Majoros Hajni

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

mandiner.hu

Schiffer András: „A jogállamiságot pontosan az Európai Unió rúgja fel azzal, hogy pörölykalapácsként használja a szerveit a Magyarország elleni geopolitikai küzdelemben” (VIDEÓ)

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól