ÉLETMÓDI

Trükkösen ejtette pofára mindkét nője a két kapura játszó férfit

Bizonyára hosszú ideig úgy érezhette, ő az élet császára, hiszen párhuzamosan két teljes értékű barátnője van. Azonban amikor a két nő rájött, hogy mi történik, rafinált bosszútervet eszeltek ki...
  • Szerző:

Hónapokig járt egyszerre két nővel egy hűtlen férfi Texasban, méghozzá úgy, hogy egyik barátnője sem sejtette, hogy hárman vannak a kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 33 éves Kristen Bishop és a 26 éves Sophie Miller mindketten úgy tudták, hogy életük szerelme csak és kizárólag őket szereti. Aztán Sophie-nak gyanús lett valami, és ahogy kutakodott, felfedezte, hogy Adamnek van egy másik nője is. Ilyenkor általában a megcsalt nő nagyjelenetet rendez, és kiteszi a hűtlen férfi szűrét; ám Sophie-nak jobb ötlete támadt: hangüzenetet hagyott Kristen-nek, amiben elmondta, hogy ő Adam másik nője…

Képünk illusztráció! Fotó: pixabay.com

Ami aztán történt, az minden hűtlen férfi rémálma: a két nő ugyanis összebarátkozott, és közösen kitervelték, hogyan álljanak bosszút Adamen.

Kristen és a férfi éppen nyaralásra indult volna, amikor a férfi lebukott a két nő előtt; a pár Törökországban töltött volna nyolc napot. Csakhogy az indulás napján Sophie is felült egy repülőgépre. A két nő ügyelt a részletekre, Sophie egy másik járatot választott, hogy Adam még véletlen se lássa meg őt induláskor; ugyanis meglepetést szerveztek neki.

Törökországban, a repülőtéren aztán egy félreeső helyen mindkét nő Adam elé állt. „Még soha nem láttam ilyennek” – mesélte Kristen, − „Mindig nagy dumás volt, de most elakadt a szava.”

Ott, a török reptéren mindkét nő szakított a két kapura játszó Adammel, sőt, azt is közölték vele, hogy a szállásfoglalásból, a programokból kivetették a nevét az utazási irodával, nem ő lesz Kristen partere, hanem Adam másik nője, Sophie.

A férfi ezek után valószínűleg egyedül hazament, a két nő pedig az előre befizetett, 8 napos nyaralást együtt töltötte: voltak hajókázni, törökfürdőben áztatták magukat, megnézték Isztambul csodáit. Úgy nyilatkoztak, hogy közben jó barátok lettek; és, hogy a történtek ellenére nagyon jól érezték magukat.

Forrás: Fox news

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?